Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C

Kézilabda: íme a magyar kupaindulók

2014. június 25. 17:00 // Forrás: MTI
A Csurgó és a B.Braun Gyöngyös nem vállalta az indulást a férfi kézilabda EHF Kupában, így a sorozat harmadik számú magyar indulója az Orosháza-Linamar lesz.

A magyar szövetség szerdai közleménye szerint az MKSZ öt-öt férfi és női csapatot nevezett be a 2014/15-ös szezonra az európai kupasorozatokra.    

Magyar kupaindulók:

férfiak
Bajnokok Ligája:
MKB MVM Veszprém (NB I 1. helyezett, Magyar Kupa 1. helyezett) - főtábla
Pick Szeged (NB I 2. helyezett, Magyar Kupa 2. helyezett) - főtábla

EHF Kupa:
Grundfos-Tatabánya (Magyar Kupa 3. helyezett)
Balatonfüred (NB I 3. helyezett)
Orosháza-Linamar (NB I 7. helyezett)

nők:
Bajnokok Ligája:
Győri Audi ETO (NB I 1. helyezett, Magyar Kupa 1. helyezett) - főtábla
FTC-Rail Cargo Hungaria (NB I 2. helyezett, Magyar Kupa 2. helyezett) - selejtező

KEK:
Siófok-Galérius Fürdő (Magyar Kupa 3. helyezett)

EHF Kupa:
Érd (NB I 3. helyezett)
Dunaújvárosi KKA (NB I 4. helyezett)

vehirsport.hu
további cikkek
Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben női kézilabda BL Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. tegnap 22:09 A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók Telekom Veszprém A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók A Veszprémi Szurkolói Egyesület felhívására több százan gyűltek össze kedd este az aréna előtti téren. A végig békés hangulatú eseményen Gyurákovics István vezérszurkoló és Pardi Károly korábbi játékos is kritikát fogalmazott a Telekom Veszprém edzői párosának és dr. Csík Zoltán vezérigazgató munkájával szemben. tegnap 20:41 Tour de Hongrie: világsztárok és 12 magyar a rajtnál, változatos útvonal ország-világ Tour de Hongrie: világsztárok és 12 magyar a rajtnál, változatos útvonal Peter Sagan és Mark Cavendish révén az országúti kerékpársport elmúlt évtizedét meghatározó két világsztárral, valamint az előzetes rajtlista alapján 12 magyar bringással is találkozhatnak a szurkolók a szerdán kezdődő 45. Tour de Hongrie-n. tegnap 13:26 „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Erről jut eszembe… „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Kedvenc férfi kézilabdacsapatuk kudarca mély apátiába sodorta a Telekom Veszprém szurkolóit. Idén titkon Bajnokok Ligája-győzelmet vártak a drukkerek, ehhez képest óriási csalódásként élték meg, hogy a világválogatottal felérő együttes a Final4-ba sem tudott eljutni – sorozatban immár másodszor. tegnap 6:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.