Szurkolói találkozót tart a kosárlabdaklub

  • Hoya-Pannon Egyetem Veszprém
  • 2019.05.29
  • 21:02
  • veszpremkosar.hu
Hagyományteremtő szándékkal családi évadzárót és szurkolói találkozót szervez a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém május 31-én (péntek, 16 órától) a Séd-völgyben, a Kolostorok és Kertek szívében található Völgy Büfében.

Miként arról már beszámoltunk: a királynék városának kosárlabdázói a nemrég befejeződött szezonban megnyerték a dr. Hepp Ferenc-emlékkupát, illetve – két esztendő után – ismét másodikak lettek a másodosztályú bajnokságban. Az ezüstérmes kollektíva ugyan lemaradt az A-csoportos indulásról, az Oroszlányi SE Lions elleni csúcs-, helyesebben aranyrangadón elvérzett, ugyanakkor az NB I/B Piros csoport alapszakaszában brillírozott, vagyis ebben az idényben is sok szép emlékkel (…győzelemmel és sikerrel) örvendeztette meg a mind népesebb drukkertáborát.

A sportkör elöljárói úgy gondolták, hogy ezúttal a Betekints-völgyi vendéglátóhelyhez invitálják meg a híveiket, ahol – nagyjából fél öttől – röviden összefoglalják az egybegyűlteknek a mögöttünk hagyott bajnoki évad sarokpontjait, felelevenítik a klubban történt változásokat és természetesen beszélnek a végbement fejlődés különböző fázisairól is. Később a megjelent szimpatizánsok kérdésekkel „bombázhatják” az eseményen tartózkodó sportolókat, majd a házigazdák – a tervek szerint fél hattól, a Völgy Büfé jóvoltából – mindenkit megvendégelnek egy tál bográcsos pincepörköltre.