Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Azonos napokon játszik a Győr és az FTC a negyeddöntőben

2019. március 12. 20:39 // Forrás: MTI
A címvédő Győr, valamint a Ferencváros is április 7-én vasárnap, illetve 13-án szombaton játszik a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Az európai szövetség kedden hozta nyilvánosságra a kezdési időpontokat, egyben hangsúlyozta, hogy a nyolcas mezőnyben csak Magyarország képviselteti magát két csapattal.

A középdöntőben a 32-32-es döntetlennel zárult Győr-Ferencváros rangadót látták a legtöbben a helyszínen (5475 fő), és a címvédő győriek büszkélkedhetnek a legmagasabb átlagnézőszámmal (5420 fő).

A dán Odense és a norvég Vipers Kristiansand első alkalommal jutott negyeddöntőbe a BL-ben, a Metz és a CSM Bucuresti, valamint a Ferencváros és a Rosztov-Don viszont már tavaly is megmérkőzött egymással a nyolc között, akkor a francia Metz és az orosz Rosztov-Don nyerte a párharcokat.

Egyedül az ETO veretlen a mezőnyben, ráadásul ez a remek sorozat már 21 BL-meccs óta tart.

A négyes döntőt május 11-én és 12-én a Papp László Budapest Sportarénában rendezik.


A női BL-negyeddöntő programja:

első mérkőzések:

április 5., péntek:
CSM Bucuresti (román)-Metz HB (francia) 18.00

április 7., vasárnap:
FTC-Rail Cargo Hungaria - Rosztov-Don (orosz), Érd 14.30
Odense Handbold (dán)-Győri Audi ETO KC 16.50
Buducnost Podgorica (montenegrói)-Vipers Kristiansand (norvég) 19.00

visszavágók:

április 13., szombat:
Rosztov-Don - FTC-Rail Cargo Hungaria 14.00
Győri Audi ETO KC-Odense Handbold 17.30
Vipers Kristiansand-Buducnost Podgorica 18.15
Metz HB-CSM Bucuresti 20.00

vehirsport.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.