Az újonc ellen folytatná hazai menetelését az 1. FCV

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2018.10.20
  • 07:15
Madarász János szeretné, ha játékosai hétfőn (18.30) a vendég BME-BT FC ellen is ugyanolyan teljesítményt nyújtanának, ahogyan azt az előző körben, a Berettyóújfalu otthonában tették.

Az első osztályú futsal-bajnokság előző fordulójának rangadóján nagy küzdelemben maradt alul a Berettyóújfalu vendégeként a Veszprém.

– Remek mérkőzést, igazi rangadót játszottunk. S bár kikaptunk, fontos, hogy végig csapatként működtünk együtt. A vereséget az okozta, hogy a második félidő első hat percében öt szabálytalanságot vétettünk, így a büntető elkerülése érdekében majd’ negyedóráig vissza kellett vonulnunk a saját térfelünkre. Nagy nyomást helyezett ránk az ellenfelünk, amely a 37. percben egy egyéni villanással döntötte el a három pont sorsát – tekintett vissza Madarász János vezetőedző a 4-2-re elvesztett bajnokira.

Hazai pályán még nem vesztett pontot az idényben az 1. FCV

– Érdekes a sport, mert a közelmúltban több olyan meccseit is vívtunk, amikor nyertünk, de a játékunkkal kapcsolatban hiányérzetem volt. Most az eredmény miatt csalódottságot éreztem, de a teljesítményünkkel abszolút elégedett voltam. Egy ki-ki mérkőzésen ezúttal mi hoztuk a rövidebbet, de ha ezen az úton megyünk tovább, komoly sikerek várnak ránk – tett hozzá.

A Március 15. utcai csarnokban továbbra is százszázalékos 1. FCV hétfőn (18.30) az újonc BME-BT FC ellen javíthat, amely éppen legutóbb, a Nyírgyulaj legyőzésével (5-2) szerezte meg első pontjait az NB I-ben.

– Nem úgy alakult a fővárosiak számára a bajnokság eleje, ahogy eltervezték, de legutóbb nyerni tudtak. Több ügyes játékosuk is van, akik régóta űzik ezt a sportot, csapatként azonban korábban nem muzsikáltak megfelelően. Nagyon fontos, hogy hazai környezetben megismételjük azt a játékot, amit a Berettyó ellen nyújtottunk. Ha így lesz, úgy vélem, nem okozhat nagy gondot ez a találkozó – bizakodott Madarász János, aki elmondta: Boromisza Dániel és Gyurcsányi Zsolt hétfői játéka is kérdéses, ugyanis mindkét futsalos lágyéksérüléssel küszködik.

Tabella
Férfi futsal NB I, 2018/19
1. MVFC Berettyóújfalu 22
2. Dunaferr 22
3. 1. FC Veszprém 21
4. Kútház Haladás VSE 16
5. Szigetszentmiklós Futsal 12
6. Debreceni Egyetemi AC 12
7. Aramis SE 6
8. Rubeola FC Csömör 5
9. Nyírgyulaj KSE 4
10. BME-BT FC 3
utolsó módosítás 2018. november 13. 10:49
tovább »