Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az egész csapat előtt énekelnem kellett... – Willi Orbán

2018. október 18. 17:45 // Forrás: csakfoci.hu
Görögországban a válogatott legjobbjaként debütált Willi Orbán. Az RB Leipzig csapatkapitánya Németországba visszatérve mesélt az olykor különös élményeiről a magyar nemzeti csapatnál.

Willi Orbán a 6-os számú nemzeti mezt ölthette magára - Fotó: MLSZWilli Orbán a 6-os számú nemzeti mezt ölthette magára - Fotó: MLSZ

Az első két válogatott meccséről

– Az eddigi eredmények picit csalódást keltőek, különösen a második, észtek elleni találkozótól reméltünk többet. De azt azért el lehet mondani, hogy ez alatt a rövid idő alatt is látszódott az előrelépés. Számomra pedig egyelőre minden új volt – mesélte Willi Orbán a Bild című lapnak.

A magyar himnuszról

– Egész jól ment már, jó párszor meg is hallgattam előtte. Persze, tökéletesen még nem tudtam énekelni, de ez nem is erről, hanem az érzelmekről szól. Azok pedig jócskán megvoltak bennem is, fel, s alá ugrált a gyomrom az izgatottságtól. A magyarok nagyon szívélyesen fogadtak, feltűnt, hogy mennyire várták már az érkezésemet és a velem való közös munkát.

A beavatási szertartásról

– Az egész csapat előtt énekelnem kellett. Végül a Queen “We will rock you” című dala mellett döntöttem, nem is volt rossz. Ilyen rituálén még nem vettem részt. A válogatott új csapatkapitánya, Szalai Ádám vezetett be mindenbe.

A magyarországi étkezési szokásokról

– Ahhoz vagyok szokva, hogy a Lipcsénél eléggé profin és szigorúan kezelik a táplálkozást is, de Magyarországon szinte azt ehettél, amit akartál, nagyon szívesen fogyasztják például ugye a gulyást. Volt egy csapatvacsoránk egy étteremben, ahol akár palacsintát is ehettél.

Forrás: csakfoci.hu

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.