Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A tisztes helytállás az U20-as futsalcsapat célja

2018. szeptember 25. 7:30
A Szilágyi DSE vasárnap (12.00) hazai környezetben, az Aramis SE fiataljai ellen kezdi meg idei szereplését az első osztályú U20-as futsal-bajnokságban.

Hétvégén a futsal NB I U20-as utánpótlás-bajnokságában is eldördül a sípszó. A közelgő bajnoki rajt kapcsán az 1. FCV U20-as csapatának vezetőedzője, Németh Gábor portálunk érdeklődésére elmondta, eredményes felkészülést zártak tanítványai.

Németh Gábor szerint csapata sikeres felkészülési időszakot zártNémeth Gábor szerint csapata sikeres felkészülési időszakot zárt

– Augusztus eleje óta heti négy edzéssel készülünk a bajnokságra. Az edzőmérkőzéseinket sikerrel vettük, láttam a bizonyítási vágyat a fiatalok szemében. Weisz Zoltán kollégám a srácok erőnlétéért felelt, Sárdi Máté kapusedzőm pedig a hálóőreinket képezte ki. Három játékosom – Erdősi Péter, Szentes Roland, illetve Varga Ádám – már júliusban elkezdhette a felkészülést a felnőtt kerettel. Remélem az ő jelenlétük segítség lesz a fiatalabbak számára – bizakodott a felnőtt csapat másodedzőjeként is dolgozó szakember.

A tréner emlékeztetett: a tavalyi csapatból Bencsik Ádám és Simon Dániel is teljes értékű játékossá vált a felnőtt alakulatban. – Igaz, a kiöregedő játékosaink nekünk veszteséget jelentenek, de szeretnénk a felnőtt keretnek minél több tehetséges fiatalt adni, hogy ott is bizonyítani tudjanak.

A tizenöt csapatos, körmérkőzéses lebonyolítású bajnokságban erős, jelentős utánpótlásbázissal rendelkező ellenfelek várnak a mieinkre. Vasárnap (12.00) az Aramis SE együttese érkezik a Veszprémi Városi Stadionba. – Mivel fiatal játékosokról beszélünk, konkrét célokról nem tudok, illetve nem is akarok beszélni. Tisztes helytállást várok a fiataloktól a szezonban, illetve az első éles mérkőzésünkön is az Aramis ellen. A budaörsiek híresek utánpótlásukról, óriási merítési lehetőséggel rendelkeznek.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.