Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ahogy a kupában, úgy a bajnokságban is: Úrkút– Veszprém 1-1

2018. szeptember 15. 22:40
Reváns helyett újabb döntetlen – már nem hibátlan a VLS Veszprém a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban.

Hasonló erők küzdelmét láthatták, akik kilátogattak a forduló mérkőzésének is titulált Úrkút–Veszprém találkozóra a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A két együttes a Magyar Kupában már megmérkőzött egymással, akkor az úrkúti együttes 1-1-es eredmény után büntetőpárbajban tudta felülmúlni a veszprémi csapatot.

Eljött hát az ideje a visszavágásnak veszprémi szempontból. Szabó korai bombája révén előnnyel is vonulhatott pihenőre a vendég VLS. A második félidő derekán azonban Lang találatával – aki ezzel a végeredményt is beállította – sikerült egalizálniuk a hazaiaknak a rangadón.

Egy pontot szerzett Úrkúton a VLS (archív fotó)Egy pontot szerzett Úrkúton a VLS (archív fotó)

A Pető-legénység így hat fordulót követően visszacsúszott a tabella második helyére a hibátlan mérleggel listavezető Balatonfüred mögé. Az Úrkút a mieinkkel azonos pontszámmal, de gyengébb gólkülönbségével a harmadik helyre szorult.

Következő bajnoki mérkőzését szeptember 22-én (16.00) szintén idegenben, a Várpalota ellen játssza a VLS.

Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 6. forduló:
Úrkút SK–VLS Veszprém 1-1 (0-1)
Úrkút, Úrkút Sporttelep. Vezette: Kiss (Tánczos, Büki).
Úrkút: Kádár – Új, Lang, Szabó, Sadjo, Korpos, Miskei (Márton, 42.), Garai (Kuti, 46.), Boromisza, Takács, Varga. Edző: Garai Péter.
Veszprém: Kis – Gulyás, Felber, Bencze (Kelemen, 88.), Szabó, Molnár (Király, 21.), Gunther, Rédling (Hegedüs, 79.), Dobsa, Simon (Vass, 67.), Domján. Edző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Szabó (9.) ill. Lang (59.)

Edzői értékelés

Pető Tamás: – Igazságos döntetlen született. Egész héten nem tudtunk megfelelően készülni, több játékosunk betegség miatt nem tudta látogatni az edzéseket, ez pedig rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Ráadásul ketten még a mérkőzés közben is megsérültek. Egy ilyen rutinos ellenféllel szemben, így meg kell becsülnünk ezt az egy pontot is.

Simon Dani
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.