Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bravúros döntetlent játszott első tétmérkőzésén a női futsalválogatott

2018. szeptember 12. 22:20 // Forrás: MTI
A magyar női futsal válogatott története első tétmérkőzésén bravúros, 4-4-es döntetlent játszott a házigazda ukránok vendégeként szerdán, a Cserkasziban zajló Európa-bajnoki selejtezőtorna első napján.

Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint Kota Gabriella két gólt szerzett, Sipos Lilla is betalált, illetve egyszer az ukránok kapusáról került a hazai kapuba a labda. A magyarok 2-0-ra vezettek, a hazaiak 4-2-re fordítottak, de Dombó János szövetségi edző csapatának végül sikerült értékes pontot szereznie.

Az UEFA tavaly döntött arról, hogy 2019-től a női futsalválogatottak számára is megrendezi hivatalos Európa-bajnokságát, így ez volt a magyar csapat történetének első tétmeccse. Korábban Dombó János elmondta, az ukránokat jóval magasabban jegyzik, sőt a kontinens legjobbjai között tartják számon őket.

Csütörtökön Kazahsztán, szombaton pedig Fehéroroszország lesz a magyarok ellenfele, a jövő évi, négycsapatos kontinenstornára a csoport első helyezettje jut ki. Szerdán a fehéroroszok 8-0-ra legyőzték a kazahokat.

vehirsport.hu
további cikkek
Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. tegnap 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. 2024. április 25. 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.