Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hazai siker a VFC USE szezonnyitó focitornáján

2018. augusztus 12. 10:05
Kilenccsapatos nemzetközi futballtornával indította a szezont a veszprémi utánpótlásnevelő-műhely.

Családias hangulatú labdarúgótornának adott helyet szombaton az Erdész utcai sporttelep. A második alkalommal kiírt Sport36 Kupára két veszprémi, öt hazai és két szlovák U12-es együttes adta le nevezését. A felek körmérkőzéses rendszerben, 1x18 perces találkozókon csaptak össze, s döntötték el az első helyezettnek járó trófea sorsát.

A házigazda Veszprémi Foci Centrum Utánpótlás Sport Egyesület (VFC USE) a szülői munkaközösség hathatós segítségével hozta tető alá a rendezvényt, melynek célja a sportbaráti kapcsolatok ápolása mellett az erőfelmérés volt – húzta alá Szabó Péter sportigazgató az eredményhirdetést megelőző felszólalásában.

Halmay György, a városi Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke a VFC USE szervezői munkáját méltatta, majd jelezte, az egyesület a jövőben is számíthat az önkormányzat támogatására a rendezvény megszervezésénél. – Bízom benne, hogy hagyomány lesz ebből a tornából, amely remek alkalmat biztosított arra, hogy az edzők megtapasztalják, miben kell előrelépniük – tette hozzá Halmay György.

A fiatalok magas színvonalú, fair és rendkívül fegyelmezett meccseken mutatták meg tudásukat, melyből a házigadák piros színnel jelzett csapata került ki győztesként. A VFC USE piros csapata mögött a Főnix Gold FC és a FK Slovan gárdája fért fel a dobogóra. A torna legjobb kapusa Csomai Regő (VFC USE piros), legjobb játékosa Beke Barnabás (VFC USE piros), a gólkirálya pedig Mándi Márkó lett.

A torna végeredménye:
1. VFC USE piros
2. Főnix Gold FC
3. FK Slovan Duslo Sala (szlovák)
4. Újpest
5. Gyirmót FC
6. Kelen SC
7. Mészöly Focisuli
8. VFC USE kék
9. MFK Bankska Bystrica (szlovák)

Zatkalik Dániel

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.