Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C

Telt ház lesz a veszprémi visszavágón

2018. június 11. 17:21 // Forrás: MTI
Telt ház lesz a szerdai Magyarország-Szlovénia férfi kézilabda-mérkőzésen, az olimpiai kvalifikációs világbajnokság selejtezőjének veszprémi visszavágóján.

A magyar szövetség honlapján hétfő délután tették közzé, hogy minden jegy elkelt, így körülbelül ötezren szurkolnak majd a helyszínen.

A párharc szombat esti, koperi első mérkőzését meglepetésre a magyar válogatott nyerte 29-24-re, így története során először győzött tétmeccsen Szlovénia vendégeként.

Ötezer szurkoló lesz a Veszprém ArénábanÖtezer szurkoló lesz a Veszprém Arénában

A párharc győztese kijut a január 9. és 27. közötti olimpiai kvalifikációs világbajnokságra, amelyet Berlinben, Hamburgban, Münchenben és Kölnben, illetve Koppenhágában és Herningben rendeznek. A torna győztese részt vehet a tokiói olimpián, a 2-7. helyezettek pedig olimpiai selejtezőn léphetnek pályára.

vehirsport.hu
Tál Dominik
további cikkek
Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Telekom Veszprém Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója az M1 aktuális csatorna megkeresésére hangsúlyozta: a négyes döntőről szóló álmokkal, vágyakkal vágott neki az idénynek a klub.  tegnap 22:54 Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Telekom Veszprém Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Ahogy az elmúlt kiírásban, a Telekom Veszprémnek idén sem sikerült kiharcolnia a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében való szereplést. Az „Építők” a sorozat negyeddöntőjének szerda esti visszavágóján 33-28-ra kikapott a dán Aalborg Handbold vendégeként, így összesítetésben 64-60-ra alulmaradt a párharcban. tegnap 20:24 Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti kettős győzelemmel jutott tovább a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjéből. 2024. április 30. 21:45 Ludovic Fabregas: Szép kihívás előtt állunk! Telekom Veszprém Ludovic Fabregas: Szép kihívás előtt állunk! A Telekom Veszprém egygólos előnnyel várhatja a házigazda, dán Aalborg Handbold elleni kézilabda BL-negyeddöntő szerda esti (18.45) visszavágóját. Az „Építők” francia válogatott beállósa, Ludovic Fabregas a klub hivatalos honlapjának azt nyilatkozta, társaival sokat tanultak az első mérkőzésből. 2024. április 30. 15:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.