Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nemzetközi ezüstérem és három ob-arany

2018. május 29. 18:01
A hétvégén három versenyen is sikeresen szerepelt volt a KID Rock and Roll SE.

A veszprémi versenytánc-egyesület felnőtt „C” párosa – Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia – a horvátországi Slavonski Brodban rendezett nemzetközi versenyen mérette meg magát, ahol fantasztikus produkcióval ezüstérmet vehetett át.

Bartl Zsófia és Kirchkeszner Máté ezüstérmes lett - Fotó: KID Rock and Roll SEBartl Zsófia és Kirchkeszner Máté ezüstérmes lett - Fotó: KID Rock and Roll SE

A veszprémiek a Magyar Látványtánc Sportszövetség Budapesten rendezett magyar bajnokságán is csodálatos eredményeket értek el. Gyermek duó kategóriában az Unstoppable arany minősítést kapott. Gyermek csoportban az Amazonok első, a Happydays pedig második helyezést ért el. Nyílt mini formációban a Trollok arany, a junior csoportban a Girlsrock pedig bronz minősítést kapott.

Gyöngyösön a félév utolsó országos viadalán az egyesület children és serdülő versenyzői vettek részt. A Pocahontas children nagyformáció második országos versenyén – javítva előző helyezésén – a 6. helyen végzett. A Sweeties children kisformációnk az előkelő 9. helyet szerezte meg. A Venga Girls serdülő nagyformáció fantasztikus tánccal – épphogy lemaradva a döntőről – a 8. helyen zárta a versenyt. A Rock-it! serdülő kisformáció a rendkívül erős mezőnyben a 14., a Heroes kisformáció pedig a 15. helyen végzett. A legnépesebb, serdülő páros kategóriában Schaffer Márk és Balogh Réka a 24. pozíciót szerezte meg.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Köbli-Mohr Bernadett, Köbli-Mohr Laci, Sváb Orsolya, Putics-Bondor Virág, Bánhidi Dániel, Stieber Csaba és Putics Bence készítette fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.