Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem bírtak a „kis Telekommal” Iváncsikék

2018. április 29. 21:27
Beleköpött a listavezető dolgába Gulyás István együttese, amely bravúros döntetlent ért el a feljutást megcélzó, s Iváncsik Tamást is soraiban tudó ETO SZESE Győr ellen a másodosztályú kézilabda-bajnokságban.

A Telekom Veszprém U20-as együttese megcselekedte, amit megkövetelt a szakvezetés: fordulókkal a bajnokság vége előtt bebiztosította jövő évi másodosztályú tagságát. Ennek tükrében teher nélkül kézilabdázhatnak a folytatásban Gulyás István tanítványai, akik a listavezető ETO SZESE Győr otthonába látogattak vasárnap délután.

A mieink kezdték jobban a találkozót: Ubornyák, Kristóf és Borzas is gyorsan betalált, s a bakonyi védekezéssel is alaposan meggyűlt a baja a Rába-partiaknak (4. perc: 1-3). Iváncsik hetesével zárkózott a Győr, de 4-4 után ismét el tudott lépni a Telekom U20 (4-6). A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csaptok, hol a hazaiak (12. perc: 8-7), hol a mieink örülhettek minimális előnynek (23. perc: 12-13). Ekkor egy 4-0-s rohammal próbált meglépni a vendéglátó, de Kristóf majd Szakály duplája megakadályozta őket abban, hogy előnnyel vonulhassanak pihenőre (16-16).

archív fotóarchív fotó

Egy veszprémi találatra három hazai válasz érkezett (19-17), így a folytatásban a mieink kapaszkodhattak a listavezető után. Tíz perccel a vége előtt hárommal mentek a győriek (23-20), de a nagyot küzdő Veszprém – remek kapusteljesítményének is köszönhetően – meccsben maradt a hajrára. Szakály vágott a hálóba három büntetőt is ebben a periódusban, de kellett Kristóf duplája és Ubornyák gólja is ahhoz, hogy veszprémi kapu előtt elbizonytalanodó Győr pontot hullajtson a bajnoki címért folytatott vágtájában.

Férfi kézilabda NB I/B Nyugati-csoport, 24. forduló:
ETO SZESE Győr–Telekom Veszprém U20 26-26 (16-16)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok 400 néző. Vezette: Réti, Szedmák.
Veszprém: Nagy B. – Ernei 1, Borzas 5, Ubornyák 3, Petróczi-Lukács 1, Kristóf 5, Szakály 11 (6). Csere: Szél (kapus), Bábos, Kovács, Kurucz, Molnár, Somogyvári, Süle, Vass, Czeglédy. Edzők: Gulyás István, Tombor Csaba.
A Győr gólszerzői: Goór 7, Pordán 5, Kovácsovics 4, Iváncsik T., Sokoray 3-3, Schneider 2, Papp, Győri 1-1. Vezetőedző: Deáki István.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 3/2, ill. 6/6.

Edzői értékelés

Gulyás István: – Kissé bosszús vagyok, mert győzni mentünk Győrbe, hiszen Veszprémből mindenki győzni jár Győrbe.

vehirsport.hu
Zatkalik Dániel
Események
Sorozat
férfi kézilabda NB II Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Budai Farkasok
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. február 29. 18:00
Helyszín
Budaörs, Városi Sportcsarnok
Eredmény
21-28
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Telekom Veszprém U21
Vendég
Pécs
Időpont
2020. március 6. 19:30
Helyszín
Veszprém, DEVM Sportcsarnok
Eredmény
34-27
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Szigetszentmiklós
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. március 11. 19:30
Helyszín
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Eredmény
28-26
részletek
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.