Megint egy bajnokesélyes ellen

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2018.04.15
  • 11:41
Bravúrra készül az 1. Futsal Club Veszprém a vendég Győr ellen az első osztályú bajnokság rájátszásának hétfői fordulójában.

A hét elején nagyon közel állt a bravúrhoz a veszprémi futsalcsapat, amely úgy kapott ki a bajnoki címre is esélyes Haladás vendégeként az NB I rájátszásában, hogy három perccel a találkozó vége előtt még két góllal vezetett.

– Egy már megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Nem tudtunk negyven percig koncentrálni, ami megbosszulta magát. A vereség ténye nagyon bosszantott, csapatszinten azonban kiválóan teljesített a társaság. A srácok mindent kiadtak magukból, nagyszerű volt a hozzáállásuk, ezért bizakodó vagyok a jövőt illetően – dicsérte tanítványait Madarász János vezetőedző, aki szerint azért is különösen fájó a vereségük, mert győzelmük esetén nagyon összerázódott volna a mezőny a „B” jelű csoportban, s bejelentkezhettek volna a bajnoki döntőre.

A címvédő Győr látogat hétfőn a Március 15. utcai csarnokba

A bakonyiak mestere hangsúlyozta, még nem dőlt el semmi. Együttese továbbra is harcolni fog a minél előkelőbb helyezésért, amihez hétfőn (18.30) hazai környezetben – a Március 15. utcai csarnokban – kellene bravúrt szállítani a címvédő, ugyancsak bajnokesélyes Győr ellen. A tabellát a szombathelyiek vezetik (13 pont/3 meccs), őket követi az ETO (12/2) és a Veszprém (6/2).

– Legutóbb harminc percig kiválóan játszottunk az ETO ellen, ám akkor is egyéni hibákat vétettünk, s vesztettünk. A legfontosabb, hogy ezeket most kiküszöböljük, a kapu előtt jó döntéseket hozzuk, s akkor bravúrt érhetünk el. Az idény elején nehézségekkel küszködtek a győriek, ezek a problémáik azonban megszűntek. Erős ellenfél látogat hozzánk, amelynek idegenlégiósai húzzák a szekeret. Ha ők elkapják a fonalat, minden ellenfelüknek megnehezítik a dolgát. Mi azonban állunk a kihívás elé. Megvan a szükséges önbizalmunk ahhoz, hogy jó meccset játsszunk. Remélem, hogy ismét tele lesz a csarnok, mert az egy plusz lökést ad nekünk – húzta alá Madarász, aki jelen állás szerint minden játékosára számíthat a győriek ellen.

Tabella
Férfi futsal NB I, 2018/19
1. MVFC Berettyóújfalu 18
2. Dunaferr 18
3. Kútház Haladás VSE 12
4. 1. FC Veszprém 12
5. Szigetszentmiklós Futsal 12
6. Debreceni Egyetemi AC 9
7. Nyírgyulaj KSE 4
8. Aramis SE 3
9. BME-BT FC 3
10. Rubeola FC Csömör 2
utolsó módosítás tegnap 10:18
tovább »