Megint egy bajnokesélyes ellen

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2018.04.15
  • 11:41
Bravúrra készül az 1. Futsal Club Veszprém a vendég Győr ellen az első osztályú bajnokság rájátszásának hétfői fordulójában.

A hét elején nagyon közel állt a bravúrhoz a veszprémi futsalcsapat, amely úgy kapott ki a bajnoki címre is esélyes Haladás vendégeként az NB I rájátszásában, hogy három perccel a találkozó vége előtt még két góllal vezetett.

– Egy már megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Nem tudtunk negyven percig koncentrálni, ami megbosszulta magát. A vereség ténye nagyon bosszantott, csapatszinten azonban kiválóan teljesített a társaság. A srácok mindent kiadtak magukból, nagyszerű volt a hozzáállásuk, ezért bizakodó vagyok a jövőt illetően – dicsérte tanítványait Madarász János vezetőedző, aki szerint azért is különösen fájó a vereségük, mert győzelmük esetén nagyon összerázódott volna a mezőny a „B” jelű csoportban, s bejelentkezhettek volna a bajnoki döntőre.

A címvédő Győr látogat hétfőn a Március 15. utcai csarnokba

A bakonyiak mestere hangsúlyozta, még nem dőlt el semmi. Együttese továbbra is harcolni fog a minél előkelőbb helyezésért, amihez hétfőn (18.30) hazai környezetben – a Március 15. utcai csarnokban – kellene bravúrt szállítani a címvédő, ugyancsak bajnokesélyes Győr ellen. A tabellát a szombathelyiek vezetik (13 pont/3 meccs), őket követi az ETO (12/2) és a Veszprém (6/2).

– Legutóbb harminc percig kiválóan játszottunk az ETO ellen, ám akkor is egyéni hibákat vétettünk, s vesztettünk. A legfontosabb, hogy ezeket most kiküszöböljük, a kapu előtt jó döntéseket hozzuk, s akkor bravúrt érhetünk el. Az idény elején nehézségekkel küszködtek a győriek, ezek a problémáik azonban megszűntek. Erős ellenfél látogat hozzánk, amelynek idegenlégiósai húzzák a szekeret. Ha ők elkapják a fonalat, minden ellenfelüknek megnehezítik a dolgát. Mi azonban állunk a kihívás elé. Megvan a szükséges önbizalmunk ahhoz, hogy jó meccset játsszunk. Remélem, hogy ismét tele lesz a csarnok, mert az egy plusz lökést ad nekünk – húzta alá Madarász, aki jelen állás szerint minden játékosára számíthat a győriek ellen.

Tabellák
Futsal NB I, 'B' csoport
1. Rába ETO Győr 22
2. Swietelsky Haladás VSE 19
3. 1. FC Veszprém 9
4. Aramis SE 8
5. Bőny 5
utolsó módosítás 2018. május 17. 22:07
tovább »
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 43
2. Rába ETO Győr 38
3. Swietelsky Haladás VSE 35
4. Dunaferr 35
5. Nyírgyulaj KSE 26
6. 1. FC Veszprém 24
7. Ferencvárosi TC 20
8. Aramis SE 14
9. Debreceni Egyetemi AC 12
10. Bőny 12
utolsó módosítás 2018. március 19. 21:19
tovább »