Megalakult a kézilabdaklub új elnöksége

  • Telekom Veszprém
  • 2018.03.17
  • 14:33
  • handballveszprem.hu
A Veszprémi Építők Sport Egyesület elnöke újra Szabó János lett, a csapatot működtető gazdasági társaság vezérigazgatónak pedig Sevinger Zsoltot nevezték ki. Hamarosan szurkolói ankétot tart a klub.

A Veszprémi Építők Sport Egyesület megtartotta közgyűlését, ahol megválasztotta a klub új elnökségét. Az új elnök Szabó János, a Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese lett, aki korábban betöltötte már ezt a pozíciót. Főtitkárnak Fazekas Zsoltot választották, elnökségi tagoknak pedig Eppel Jánost, Lakatos Antalt és Tóth Lászlótszámolt be pénteken a veszprémi kézilabdacsapat hivatalos honlapja.

Újra Szabó János lett az elnök (archív fotó)

Tájékoztatásuk szerint a Veszprém Handball Team Zrt. is megtartotta közgyűlését, amelyen a tulajdonosok egy fontos kérdésben módosították a zrt. alapszabályát.

„A társaság – amennyiben pályaválasztó – köteles az általa működtetett kézilabda csapat/csapatok magyar és nemzetközi bajnokságokban kiírt hazai rendezésű mérkőzéseit szervezőként (2004. évi I. tv. 66. §) Veszprém megyei jogú város közigazgatási határain belül lebonyolítani, amennyiben ezen a területen belül van a sportrendezvények lebonyolítására megfelelő helyszín.

Az ügydöntő FB – rendkívüli esetben – esetenként felhatalmazhatja a vezérigazgatót, hogy a hazai mérkőzést más helyszínen rendezze meg, ha arra a mérkőzés szokásos helyszíne bármely okból nem alkalmas, vagy a mérkőzés más helyszínen történő megrendezését a magyar vagy a nemzetközi szövetség írja elő.

Az alapszabálynak ez a rendelkezése csak valamennyi részvényes egyhangú határozatával módosítható.”

A zrt. közgyűlésén vezérigazgatónak Sevinger Zsoltot nevezték ki, aki eddig a cégvezetőként dolgozott a részvénytársaságban.

A klub és a zrt. vezetői március utolsó, vagy április első hetében szurkolói ankétra invitálják a csapat szimpatizánsait. A pontos időpontról hamarosan értesítik a szurkolókat

Tabellák
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, 2018/19
1. Vardar Szkopje 2
2. Meskov Breszt 2
3. Telekom Veszprém 2
4. Rhein-Neckar Löven 2
5. Barcelona 0
6. IFK Kristianstad 0
7. Kielce 0
8. Montpellier 0
utolsó módosítás 2018. szeptember 15. 21:28
tovább »
Férfi kézilabda NB I, 2018/19
1. Mol-Pick Szeged 8
2. Telekom Veszprém 6
3. HE-DO B. Braun Gyöngyös 5
4. Grundfos Tatabánya KC 5
5. Csurgói KK 4
6. Ceglédi KKSE 4
7. Sport36-Komló 4
8. Dabasi KC VSE 3
9. FTC 2
10. CYEB Budakalász 1
11. Mezőkövesdi KC 1
12. DVTK-Eger 1
13. Balatonfüredi KSE 0
14. Vecsési SE 0
utolsó módosítás 2018. szeptember 18. 20:35
tovább »