Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fél tucat gólt kapott a Veszprém

2014. január 30. 13:02
Molnár Zoltán együttese súlyos vereségbe szaladt bele a Zalaegerszeg vendéglátójaként a női labdarúgó-bajnokság második vonalában.

A megyeszékhely női labdarúgócsapata egy héttel ezelőtt Pécsett szerezte meg idénybeli első győzelmét a bajnokságban. Ezúttal azonban nehezebben ígérkezett a feladat: hiszen az NB II egyik élcsapata, a Zalaegerszeg érkezett Veszprémbe.

A vendégek gyorsan igazolták erejüket, hiszen a 7. percben már két gól landolt Hadnagy kapujában. Végh egy félidő alatt mesterhármasig jutott, a szünetben pedig már 0–4 állt az eredményjelzőn.

A mieink csere nélkül próbálták felvenni a harcot ellenfelükkel, küzdelmüket azonban nem koronázta siker. Az ellenfél fél tucat találatnál állt meg, a bakonyiaknak becsületgólt sem sikerült szerezni.

A ZTE győzelmével élre állt, a VFC hetedik a kilenccsapatos mezőnyben, de a mögötte álló együttesek egy, illetve két mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Női labdarúgó NB II Nyugati csoport, 5. forduló:
Veszprém FC–ZTE FC 0–6 (0–4)
Egyetemi Stadion, vezette: Németh T. (Piri, Csizmadia).
Veszprém: Hadnagy – Kikl, Faddi, Tolner, Szalai, Varga D., András A., Kovács-Fáber, Kalász, Krapfel, Boross. Vezetőedző: Molnár Zoltán.
ZTE: Fülöp – Szabó R. (Vincze, 46.), Pete, Boda, Lukács (Szegedi, 55.), Bödő, Köröcz (Széplaki, 60.), Kerkai, Luczi, Végh, Gáspár. Vezetőedző: Kostorják Zsolt.
Gólszerzők: Végh (3., 20., 41.), Luczi (7.), Köröcz (62.)., Fülöp (88.).

Fotó: archív

vehirsport.hu
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.