Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C

Veszprémi dobogósok a Bakonyban

2015. május 20. 16:59 // Forrás: ifj. Mulicz László
Jól autóztak a veszprémiek a Bakony szlalom elnevezésű rendezvényen, melynek Bakonyszentlászló adott otthont május 17-én.

A profi szervezést nemcsak az indulók létszáma vagy az azokra kíváncsi népes nézőszám tükrözte, hanem a zökkenőmentes percenkénti rajtos futamok is. A hetvennyolc nevező változatos pályán mérhette össze tudását, hiszen a „csápoló” szurkolók előtt volt technikás, látványos és tempós része is a pályának.

Fotók: Kovács Péter és Hérics Judit Fotók: Kovács Péter és Hérics Judit

Veszprémből több pilóta képviseltette magát. Ender Attila BMW-vel, illetve ifj. Mulicz László Suzukival, akik főleg csak látványra autóztak, de igazán szép eredményt Szalai Gergő Suzuki RWD-vel és Hock Tamás Ladával érte el. Ők kategóriájuk első és második helyén végeztek, míg abszolútban második és harmadik helyen értékelték őket.

A rendezvény végén a dupla nevezőknek lehetőségük volt egy kis plusz autózásra, ahol időmérés nélkül szórakoztatták a közönséget. Itt Sulyok Bálint és Szalai Gergő páros drift keringője váltotta ki a legnagyobb elismerést.

A bakonyi futam júniusban folytatódik, de a versenyzők addig sem pihenhetnek, hiszen a pünkösd hétfői veszprémi futamra már betelt a jelentkezési lista, így ott is hasonlóan nagy bulira számíthatnak a benzingőz szerelmesei itt is.

vehirsport.hu
további cikkek
Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta. 2024. május 5. 23:55 Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben. 2024. április 21. 11:17 Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt Rally Hungary Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt A román Simone Tempestini, Sergiu Itu kettős győzelmével zárult a rali Európa-bajnokság (ERC) idei nyitófutama, a Rally Hungary Veszprémben, ahol a Csomós Miklós, Nagy Attila duó harmadikként zárt. 2024. április 14. 21:48 Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. Rally Hungary Rali Eb: a finn Heikkilä áll az élen Veszprémben, Csomós legjobb magyarként 6. A finn Mikko Heikkilä, Kristian Temonen duó áll az élen a Veszprémben és környékén zajló rali Európa-bajnoki (ERC) idénynyitó futam, a Rally Hungary második, szombati versenynapja után, legjobb magyarként pedig Csomós Miklós hatodik az összetettben. 2024. április 13. 21:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.