Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Második kalapban a Balatonfüred

2014. december 2. 12:01 // Forrás: MTI
A második kalapba kapott besorolást a Balatonfüred a férfi kézilabda EHF Kupában, így nem kerülhet azonos csoportba a spanyol Granollersszel, a norvég Haslummal és a szerb Vojvodinával a 16-os főtáblán.

A sorsolást csütörtökön 11 órakor rendezik Bécsben.

Az első kalapba a német HSV Hamburg, a Melsungen, a portugál FC Porto és a román Constanta került.

A Grundfos-Tatabányát kiejtő orosz Szanktpetyerszburg a harmadik, az Orosháza-Linamart búcsúztató dán Skjern pedig a negyedik kalapba került.

A sorsolásnál egy nemzetbeliek nem kerülhetnek azonos kvartettbe. A csoportokból az első két helyezett jut az áprilisi negyeddöntőbe. A négyesdöntőt május 16-án és 17-én rendezik egy később kijelölendő helyszínen.


A kalapok:

1. kalap: HSV Hamburg (német), Melsungen (német), FC Porto (portugál), HCM Constanta (román)
2. kalap: BALATONFÜRED, Granollers (spanyol), Haslum (norvég), Vojvodina (szerb)
3. kalap: Füchse Berlin (német), Szanktpetyerszburg (orosz), Velenje (szlovén), Eskilstuna (svéd)
4. kalap: RK Nexe (horvát), Skjern (dán), Tvis Holstebro (dán), Pfadi Winterthur (svájci)

A játéknapok:

1. forduló: február 14/15.
2. forduló: február 21/22.
3. forduló: február 28./március 1.
4. forduló: március 7/8.
5. forduló: március 14/15.
6. forduló: március 21/22.

vehirsport.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.