Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Túra vadregényes tájakon

2014. június 13. 11:35 // Forrás: Hites Viktor
A Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE június 15-én vasárnap Balatoni Kék Nyár elnevezéssel teljesítménytúrát és terepfutó versenyt rendez Balatonfüred és Zánka Erzsébet Üdülőközpont és Tábor között.

A Balatoni Kék Nyár gyalogos nappali teljesítménytúra a Balatonfüred, Cseri kastély, Hideg-hegy, Szentantalfa, Új Nemzedék Központ 32 km-es táv útvonalon halad. A távon kb. 380 méter szintemelkedés vár a túrázókra, a szintidő: 9 óra.

A szervezők útközben a Cseri Kastélynál, Mencshely határában és Szentantalfán biztosítanak frissítést (édesség, gyümölcs, péksütemény) a túrázóknak, de kérik, hogy a várható melegre való tekintettel a megfelelő mennyiségű folyadék utánpótlásáról mindenki saját maga gondoskodjon.

Az út a Balaton-felvidék vadregényes tájain vezeti végig az indulókat. A teljesítők emléklapot és kitűzőt vehetnek át a célban.

A túra a Balatoni Kék teljesítménytúra mozgalom harmadik állomása, a sorozat befejező, őszi túráját 2014. szeptember 21-én rendezik meg.

A II. Balatoni Kék 32 km-es terepfutó verseny a Balaton-felvidék vadregényes tájain halad Balatonfüredtől Zánkáig az Új Nemzedék Központban lévő célig. A verseny során 590 méter szintkülönbséget kell leküzdeniük a versenyzőknek. A táv mintegy 95%-a erdei utakon halad.

A férfiak és nők is három kategóriában – felnőtt: 18-34 év, szenior I. 35-9 év, szenior II. 50+ – nevezhetnek.

A szervezők három helyen biztosítanak frissítést a versenyzők számára.

További információk a 30/3476356 telefonszámon, s a tajfutas@freemail.hu e-mail címen.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.