Közeleg a 6. Veszprém Félmaraton

  • atlétika
  • 2019.08.15
  • 16:37
Augusztus 25-én, vasárnap immár hatodik alkalommal hódíthatják meg városunk gyönyörű szakaszait a Veszprém Félmaraton lelkesült indulói.

Kicsit több mint két hét, s már vége is az idei nyárnak. Azonban ez a kellemes, napos évszak nem búcsúzhat hangtalan a királynék városától. Előtte még otthont biztosít majd a hagyományos, immár hatodik félmaratonjának augusztus 25. napján, a strandidőszak utolsó vasárnapján.

Az egykori veszprémi futsalos, Finta Péter már alig várja az eseményt! (Archív fotó)

Az esemény hivatalos Facebook-oldalán az áll, hogy a jelentkezők két táv közül választhatják meg az indulási jogukat: 11 vagy 21 kilométert kell teljesíteniük, de ha esetleg egyénileg bátortalankodnának rajtvonalhoz állni, akkor akár párban vagy váltóban is nevezhetnek.

A szervezők mindemellett arra is ügyeltek, hogy valóban gyönyörű, de annál nehezebb útvonalat jelöljenek ki a megyeszékhelyen a versenyzők számára. A futók a História Kert mellett áthaladnak majd a Völgyhídon is, de a pályabejárások során már az is kiderült, hogy a verseny megálmodói a vár emelkedős részeit sem hagyták ki a pakliból.

Ha esetleg kedvet kaptál, s örömmel kipróbálnád magad egy félmaratoni távon, jelentkezésed még leadhatod a veszpremfelmaraton.hu-ra kattintva, cserébe pedig a szebbnél szebb emlékek mellett a lentebb megjelenített befutóéremmel is gazdagodhatsz majd.