Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A veszprémieknél maradt a Centrum Kupa

2019. június 18. 7:30
Remekül helyt álltak a Centrum SE sportolói az ösküi Tasner Antal Általános Iskolában megrendezett – a sportággal ismerkedő kezdő birkózó palánták számára kiírt – versenyen

A megmérettetésre a székesfehérvári Honvéd Szondi, a dunaújvárosi Dunaferr SE, az Enyingi BSE, a Tököli BSE, a Dunaharaszti MTK, a budapesti Kertvárosi SE és a házigazda Centrum SE veszprémi és ösküi csapatai közel nyolcvan fővel neveztek.

A verseny elsődleges célja a birkózó sportot nemrég kezdett sportolók fizikai és technikai felmérése volt. A házigazdák nagy kihívás előtt álltak, hiszen a csapattagok döntő többségének ez volt az első megmérettetése, mindez azonban az eredményeket cseppet sem befolyásolta.

Parázs hangulatú mérkőzéseket vívtak a fiatalok, a Centrum SE versenyzőinek nyakába öt arany-, nyolc ezüst- és nyolc bronzérem került.

Első helyen végzett: Ihász Bence, Hurda Felícia, Simon Domokos, Gáspár Bence és Csendes Bálint. Második helyen zárt: Lukács Lorina, Jancsek Zétény, Pálinkás Gábor, Katona Martin, Ormos-Székely Benett, Kórusz Róbert, Márkus Roland és Elek Márk. Harmadik helyezett lett: Bielik Ádám, Dallos Kornél, Troják Severin, Takó Levente, Tóth Krisztián, Nagy Dominik, Tulok-Holecz Benedek és Tóth Konrád.

Az egyéni eredmények mellett kiváló végeredmény született csapat szinten is: 1. helyezett: Centrum SE (104 pont), 2. helyezett: Honvéd Szondi SE (74 pont), 3. helyezett: Dunaharaszti MTK (42 pont).

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.