Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

Jövőre Győrben játszhatja BL-meccseit a Veszprém

2019. március 7. 12:33 // Forrás: MTI
Az előzetes tárgyalások alapján Győrben játssza majd jövőre a Bajnokok Ligája-mérkőzéseit a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata.

"A következő szezon nagyon érdekes lesz a Telekom Veszprém életében, mert nem lesz saját csarnokunk. A Veszprém Arénát szétszedik, úgyhogy fél vagy háromnegyed szezont mi aréna nélkül fogunk játszani, mindig valahova költözünk" - idézte a Sport TV honlapja Csík Zoltánt, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatóját.

A győri Audi Arénában játszhatja BL-meccseit a TelekomA győri Audi Arénában játszhatja BL-meccseit a Telekom

"A hazai bajnokságban kisebb érdeklődésre számot tartó meccseinket Veszprémben fogjuk játszani, a Bajnokok Ligáját, illetve a nagyobb érdeklődésre számot tartó meccseinket pedig valahova elköltöztetjük. Ez nagy valószínűséggel, terveink és az előzetes tárgyalásaink szerint Győr lesz" - fogalmazott.

Bardóczy Gábor, a 2022-es kézilabda Európa-bajnokság kormánybiztosa decemberben arról számolt be, hogy a jelenleg 5200 fő befogadására alkalmas Veszprém Arénát az óriási érdeklődés és az európai szövetség (EHF) szigorodó előírásai miatt 8500 férőhelyesre bővítik.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.