Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kispályás Liga: vannak még férőhelyek a rajtrácson

2019. február 14. 13:00
Április 4-én felgyulladnak a Veszprémi Kispályás Liga startlámpái: kezdetét veszi a 2019-es évad az Erdész utcai Sportkomplexumban.

Még ha nem is hasonlítható a kispályás labdarúgás a legrangosabb nemzetközi autóverseny-sorozathoz a „száguldó cirkuszhoz”, mégis rengeteg közös vonást találhatunk bennük. Összehozzák a barátokat, megmozgatnak kicsiket-nagyokat, a bajnoki címért folytatott küzdelem pedig már csak hab a tortára.

A vehirsport.hu megkeresésére a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) ügyvezetője, Jónás Áron örömmel közölte, hogy azoknak sem kell csüggedniük, akik esetleg még nem kvalifikálták magukat a mezőnybe, ugyanis akadnak még feltöltendő helyek a rajtrácsukon.

A szervezők alakulata (Fotó: Jónás Áron - VKL)A szervezők alakulata (Fotó: Jónás Áron - VKL)

Hozzátette, hogy a bajnokság menetrendje az előző évekhez hasonlóan nem változik: hétfőtől egészen péntekig pattogni fog a játékszer. Emellett a vezető reményét is kifejezte, bízva abban, hogy nemcsak a baráti társaságok, de a hangulat is a régi lesz: felülmúlhatatlan.

Április 4-én tehát kezdetét veszi a VKL 2019-es versenyévada az Erdész utcai Sportkomplexumban, melyre március 4-éig, az ifjúsági korosztálytól egészen szenior korig várják a szervezők a jelentkezéseket, a kispalya@futsalveszprem.hu e-mail címen, vagy a +36303451415 telefonszámon.

Simon Dani
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.