Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Döntsön 2018 sportpillanatáról!

2019. február 13. 17:27
A veszprémi sportbarátok immáron tizedik, jubileumi alkalommal ítélhetik oda a közönségdíjat, a tavalyi évhez hasonlóan, a három mértékadó veszprémi hírportál összefogásával.

Tizedik éve választhatja meg a sportszerető veszprémi közönség az év veszprémi sportpillanatát. A tavalyi év mintájára, egy közös szavazófelületen, három mértékadó veszprémi hírportál olvasói adhatják le a szavazataikat: a Vehirsport.hu, a Veol.hu és az ötletgazda Hajráveszprém.hu várja az olvasói voksokat.

A három híroldal szerkesztőségének tagjai állították össze a sportmenüt. Időrendi sorrendben haladva elevenítjük fel a veszprémi sportéletből azokat a mérkőzéseket, versenyeket, teljesítményeket, melyekről még bizonyára sokat fognak beszélni a veszprémi sportbarátok. A szubjektív összeállításba egyéni és csapatsportok egyaránt helyet kaptak. A végső döntés természetesen ezúttal is az olvasóké, várjuk a szavazatokat!

A szavazást 2019. február 18. (hétfő) 20.00-kor zárjuk, a végeredményt pedig a február 27-i sportévnyitó ünnepségen hozzuk nyilvánosságra.

Szavazni a cikk végén lehet!


MTI Fotó: Czeglédi ZsoltMTI Fotó: Czeglédi Zsolt

2018. február 17. – Történelmi részvétel a téli olimpián

Kónya Ádám, a Veszprémi Sí Egylet versenyzőjeként városunk első téli olimpikonjaként vett részt a Pjongcsangban rendezett téli olimpián. A játékokon 15 kilométeres síkfutásban és az egyéni sprintszámban indult. Előbbi számban 89., utóbbi versenyszámban a 67. helyen végzett.


2018. április 15. – Sorozatban tizedik alkalommal is kupagyőztes a Telekom Veszprém

Bár az első félidő végén még a Szeged vezetett, fordulás után az éppen a Tisza-partiakhoz igazoló Mirko Alilovic vezetésével megfordította az állást a Veszprém, és ezzel sorozatban tizedszer, összességében huszonhetedik alkalommal hódította el a férfi kézilabda Magyar Kupát.


2018. április 15. – Fantasztikus duplázás a tékvandó Eb-n

Az április 12-15. között Mariborban megrendezett ITF Taekwondo Európa-bajnokságon Mucsy Petra, a Veszprémi TKD SE versenyzője erőtörésben egyéniben és csapatban is a dobogó legfelső fokára állhatott.


2018. május 7. – Súlylökő párbaj a város szívében

Szép számú közönség, nagyszerű hangulat, új egyéni csúcsok jellemezték az I. Veszprémi Súlylökő Párbajt, amelyet különlegességét az adta, hogy először rendeztek köztéri súlylökő versenyt hazánkban.


Fotó: MÚSZ FacebookFotó: MÚSZ Facebook

2018. augusztus 12. – Elképesztő veszprémi úszósiker a glasgow-i Eb-n

A Balaton Úszó Klub 21 éves veszprémi versenyzője, Rasovszky Kristóf az 5 kilométeren aratott győzelme és a 10 kilométeren szerzett ezüstérme után a leghosszabb távon, 25 kilométeren is elsőként csapott célba. Ezzel a teljesítménnyel Kristóf lett az első olyan férfiúszó, aki Európa-bajnokságon mindhárom távon érmet szerzett.


2018. október 13. – Harmadszor is abszolválta a hosszú távú triatlon-világbajnokságot

A hawaii ironman világbajnokságon a Veszprémi Triatlon Egylet sportolója, Rónaszéki Balázs immáron harmadik alkalommal képviselhette városunkat. A hozzáértők által a földkerekség egyik legkeményebb erőpróbájának tekintett versenyen a veszprémi vasember kategóriájában a 32. helyen végzett.


2018. október 20. – Bravúros győzelem a tavaly még első osztályú, listavezető MAFC otthonában

A kosárlabda NB I/B Piros csoport alapszakaszának ötödik fordulójában a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a két veretlen csapat összecsapásán az utolsó negyedben fordította maga javára a mérkőzést. Mérész Csaba tanítványai erős önbizalom és kemény küzdelem révén arattak rendkívül fontos győzelmet a bajnoki címért folytatott küzdelemben.


2018. november 5. – Idegenben fektették két vállra a riválist a nyugati rangadón

A bajnokság negyedik helyén álló 1. Futsal Club Veszprém csapata a közvetlen előtte álló, bajnokaspiráns Haladás vendégeként aratott hatalmas győzelmet a mesterhármast szerző Tar Tamás vezérletével. A veszprémi csapat ezzel a győzelemmel megelőzte riválisát az NB I tabelláján.

2018. december 10. – Idén is veszprémi falmászó a Ninja Warrior győztese

Fotó: veol.hu

A nagyvázsonyi Strommer Soma, a Veszprémi Sportmászó Egyesület 19 éves versenyzője révén az előző évhez hasonlóan ismét a királynék városából került ki az ország elsőszámú nindzsája.


vehirsport.hu
Kovács Bálint
Tál Dominik
Zatkalik Dániel

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.