Egy új út: kölcsönadták Tóth Bencét

  • labdarúgás
  • 2019.01.29
  • 11:57
A VFC USE egykori ékköve – a töretlen fejlődés érdekében – fél évre távozott a Mol Vidi FC alakulatától, s az NB II-es Vasas FC-hez igazolt.

A vasasfc.hu beszámolója szerint hétfő délután, a szerződés aláírását követően Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója kiemelte, hogy látják Bencében a potenciált. Jó adottságokkal rendelkezik, emellett elhivatott, így pedig mihamarabb értékévé válhat a klubuknak.

Tóth Bence átigazolása mindenekelőtt illeszkedik a Vasas FC új klubfilozófiájába: 20 esztendős, tehetséges védőjátékos, aki az utánpótlás-válogatottak mellett már a felnőtt nemzeti alakulatban is letette a névjegyét – húzta alá az igazgató, aki elárulta, hogy a kölcsönadási időszak lejárta után, hosszútávon is számolnának Bencével.

Tóth Bence: Nagyon boldog vagyok, hogy a Vasashoz igazolhattam! (Fotó: vasasfc.hu)

A szívélyes fogadtatást követően az egykori veszprémi kiválóság kiemelte, hogy boldogsága megkérdőjelezhetetlen, s mind a szakmai stábnak, mind pedig a szurkolóknak is szeretné bizonyítani, hogy méltó helye van az egyesületnél.

– Hihetetlen boldog vagyok, hogy ide igazolhattam. Szeretném is mihamarabb bebizonyítani a szakmai stábnak, illetve a szurkolóknak, hogy helyem van a gárdában. A Vasas FC egy óriási hagyományokkal rendelkező klub, melynek egyértelműen nem a másodosztályban lenne a helye – húzta alá a játékos, aki elárulta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy újdonsült alakulata már ebben a szezonban kiharcolja a feljutást.

Bár felfelé ívelő karrierje már rég elszólította Veszprémből „Totyát”, szerénységével és alázatával már többször is bizonyította: nem felejtette el, honnan is származik. Ezt támasztja alá, hogy a tavalyi esztendőben a VFC USE egyesületének ajándékozta azt a mezét, melyben első alkalommal lépett pályára az élvonalban, az akkori Videoton színeiben. Minden bizonnyal ez most sem lesz másképp, s a királynék városának dicsőségfala ismét bővülni fog egy újabb ereklyével...

Tabella
Férfi labdarúgás, Veszprém megyei I. osztály, 2018/19
1. VLS Veszprém 62
2. Balatonfüredi FC 61
3. Úrkút SK 53
4. Tihanyi FC 49
5. Ajka Kristály SE 39
6. Balatonalmádi SE 39
7. Magyarpolány SE 29
8. Gyulafirátót SE 29
9. Sümeg VSE 28
10. Devecser SE 24
11. Tiac VSE 23
12. Fűzfői AK 23
13. Várpalotai BSK 23
14. Csetény SE 19
15. Herend 18
16. FC Zirc 3
utolsó módosítás 2019. április 22. 19:51
tovább »