Egy új út: kölcsönadták Tóth Bencét

  • labdarúgás
  • 2019.01.29
  • 11:57
A VFC USE egykori ékköve – a töretlen fejlődés érdekében – fél évre távozott a Mol Vidi FC alakulatától, s az NB II-es Vasas FC-hez igazolt.

A vasasfc.hu beszámolója szerint hétfő délután, a szerződés aláírását követően Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója kiemelte, hogy látják Bencében a potenciált. Jó adottságokkal rendelkezik, emellett elhivatott, így pedig mihamarabb értékévé válhat a klubuknak.

Tóth Bence átigazolása mindenekelőtt illeszkedik a Vasas FC új klubfilozófiájába: 20 esztendős, tehetséges védőjátékos, aki az utánpótlás-válogatottak mellett már a felnőtt nemzeti alakulatban is letette a névjegyét – húzta alá az igazgató, aki elárulta, hogy a kölcsönadási időszak lejárta után, hosszútávon is számolnának Bencével.

Tóth Bence: Nagyon boldog vagyok, hogy a Vasashoz igazolhattam! (Fotó: vasasfc.hu)

A szívélyes fogadtatást követően az egykori veszprémi kiválóság kiemelte, hogy boldogsága megkérdőjelezhetetlen, s mind a szakmai stábnak, mind pedig a szurkolóknak is szeretné bizonyítani, hogy méltó helye van az egyesületnél.

– Hihetetlen boldog vagyok, hogy ide igazolhattam. Szeretném is mihamarabb bebizonyítani a szakmai stábnak, illetve a szurkolóknak, hogy helyem van a gárdában. A Vasas FC egy óriási hagyományokkal rendelkező klub, melynek egyértelműen nem a másodosztályban lenne a helye – húzta alá a játékos, aki elárulta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy újdonsült alakulata már ebben a szezonban kiharcolja a feljutást.

Bár felfelé ívelő karrierje már rég elszólította Veszprémből „Totyát”, szerénységével és alázatával már többször is bizonyította: nem felejtette el, honnan is származik. Ezt támasztja alá, hogy a tavalyi esztendőben a VFC USE egyesületének ajándékozta azt a mezét, melyben első alkalommal lépett pályára az élvonalban, az akkori Videoton színeiben. Minden bizonnyal ez most sem lesz másképp, s a királynék városának dicsőségfala ismét bővülni fog egy újabb ereklyével...

Tabella
Férfi labdarúgás NB III Nyugati csoport, 2019/20
1. Érdi VSE 6
2. Pápai Perutz FC 6
3. Komárom VSE 4
4. Bicskei TC 4
5. III. KER TVE 4
6. Fehérvár FC II. 4
7. Ménfőcsanak ESK 4
8. Mosonmagyaróvár 3
9. FC Nagykanizsa 3
10. BKV Előre 2
11. Puskás Akadémia FC II. 1
12. VLS Veszprém 1
13. Sárvár FC 1
14. Balatonlelle SE 0
15. Lipót SE 0
16. Hévíz SK 0
utolsó módosítás 2019. augusztus 13. 17:03
tovább »