Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy új út: kölcsönadták Tóth Bencét

2019. január 29. 11:57
A VFC USE egykori ékköve – a töretlen fejlődés érdekében – fél évre távozott a Mol Vidi FC alakulatától, s az NB II-es Vasas FC-hez igazolt.

A vasasfc.hu beszámolója szerint hétfő délután, a szerződés aláírását követően Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója kiemelte, hogy látják Bencében a potenciált. Jó adottságokkal rendelkezik, emellett elhivatott, így pedig mihamarabb értékévé válhat a klubuknak.

Tóth Bence átigazolása mindenekelőtt illeszkedik a Vasas FC új klubfilozófiájába: 20 esztendős, tehetséges védőjátékos, aki az utánpótlás-válogatottak mellett már a felnőtt nemzeti alakulatban is letette a névjegyét – húzta alá az igazgató, aki elárulta, hogy a kölcsönadási időszak lejárta után, hosszútávon is számolnának Bencével.

Tóth Bence: Nagyon boldog vagyok, hogy a Vasashoz igazolhattam! (Fotó: vasasfc.hu)Tóth Bence: Nagyon boldog vagyok, hogy a Vasashoz igazolhattam! (Fotó: vasasfc.hu)

A szívélyes fogadtatást követően az egykori veszprémi kiválóság kiemelte, hogy boldogsága megkérdőjelezhetetlen, s mind a szakmai stábnak, mind pedig a szurkolóknak is szeretné bizonyítani, hogy méltó helye van az egyesületnél.

– Hihetetlen boldog vagyok, hogy ide igazolhattam. Szeretném is mihamarabb bebizonyítani a szakmai stábnak, illetve a szurkolóknak, hogy helyem van a gárdában. A Vasas FC egy óriási hagyományokkal rendelkező klub, melynek egyértelműen nem a másodosztályban lenne a helye – húzta alá a játékos, aki elárulta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy újdonsült alakulata már ebben a szezonban kiharcolja a feljutást.

Bár felfelé ívelő karrierje már rég elszólította Veszprémből „Totyát”, szerénységével és alázatával már többször is bizonyította: nem felejtette el, honnan is származik. Ezt támasztja alá, hogy a tavalyi esztendőben a VFC USE egyesületének ajándékozta azt a mezét, melyben első alkalommal lépett pályára az élvonalban, az akkori Videoton színeiben. Minden bizonnyal ez most sem lesz másképp, s a királynék városának dicsőségfala ismét bővülni fog egy újabb ereklyével...

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.