Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Megvédte bajnoki címét a megyei labdarúgó igazgatóság

2019. január 17. 14:17
Büntetőpárbaj után diadalmaskodott a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém megyei igazgatóságának együttese Mezőkövesden, a múlt hétvégén rendezett országos teremlabdarúgó-bajnokságon.

A múlt hétvégén rendezett két napos tornán tizenhárom megye igazgatósága mérhette össze tudását a teremlabdarúgás színterén. A Sikos László vezette veszprémi gárda annak tudatában lépett a mezőkövesdi csarnok parkettjére, hogy ha nyer, nemcsak elhódítja, hanem meg is védi a győztesnek járó dicső trófeát. Ugyanis a tavalyi esztendőben, Hódmezővásárhelyen már sikerült diadalmaskodniuk.

A kupa csoportmérkőzésekkel vette kezdetét, melyeken Schmidmajer Árpád, a veszprémi brigád hálóőre a rutinnak – mintsem a szerencsének – köszönhetően hősiesen óvta ketrecét a találatoktól. Neki is hála, Zala és Tolna megye összevont alakulatát 2-0-ra, a szabolcsiakat 3-0-ra büntették, a Heves megyeikkel pedig 0-0-s döntetlent játszottak megyénk képviselői.

A címvédő alakulat - Fotó: FacebookA címvédő alakulat - Fotó: Facebook

Az elődöntőben a Győr-Moson-Sopron megyeiekkel találták szemben magukat a veszprémiek, akik ellen egy öngólnak „köszönhetően” hátrányba kerültek, de az állást megfordítva magabiztosan kvalifikálták magukat a fináléba.

A döntőben mondhatni megismételte magát a történelem, ugyanis megyénk ellenfele a Heves megyei alakulat volt, s találat – a csoportmérkőzéshez hasonlóan – megint csak nem született: a lefújást követően ismét 0-0 állt az eredményjelzőn. Tehát következett a szétlövés: Finta és Schmidmajer higgadtan értékesített büntetőjével, s utóbbi hibátlan hárítási mérlegével végül megtörtént a Veszprém megyei címvédés.

Hogy is tartja a mondás? Végy egy jó kapust!


A címvédő gárda tagjai: Schmidmajer Árpád, Babos Tibor, Császár László, Finta Péter, dr. Kovácsfi László, dr. Raffai Róbert, dr. Szilágyi István, Lovasi István, Szentkirályi-Tóth Kornél, Szepesi Mihály

Csapatvezető: Sikos László

Simon Dani
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Edzők és pénzek Erről jut eszembe… Edzők és pénzek „Csak azt kérem, hogy ne alázzatok meg... Ha jönnek az eredmények, meg fogtok fizetni. Ha pedig nem, akkor úgyis kirúgtok.” 2024. április 16. 7:02 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC Practical VSC Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC A több sebből is vérző Practical VSC az utolsó percben kapott találattal 2-1-re alulmaradt a vendég Bicskei TC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. A címvédő veszprémiek hátránya immár hat pont a listavezető Tatabányával szemben. 2024. április 14. 19:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.