Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nagy csaták után hirdették ki a bajnokok bajnokát

2019. január 3. 12:52
A Schmidt Zsalu együttese óriási küzdelemben harcolta ki a Bajnokok Tornájának győzelmét december 22-én a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Mint arról november végén beszámolt portálunk, a december 22-én rendezett Bajnokok Tornájára a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) bajnokságok első két helyezettjei szereztek indulási lehetőséget. Fontos megjegyezni, hogy a tornán csak azok szerepelhettek, akik a ligában is minimum egyszer pályára léptek.

Jónás Áron, a VKL ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, az összecsapások remek hangulatban, hatalmas csatákban dőltek el. Emellett hangsúlyozta, hogy a tiszteletet senki sem felejtette el megadni sporttársának. – Ellenfelekként, nem ellenségekként küzdöttek a legjobbjaink – tette hozzá a vezető.

Jónás Áron is pályára lépettJónás Áron is pályára lépett

Mindezek szerint a Nodo Bau, a Schmidt Zsalu, a Fújtatók, a Haszkovó, a Kertai Autójavító, a PD Truck, a Skorpió valamint a Skorpió Senior küzdhetett a bajnokok bajnoka címért.

A csarnokban reggel 8.00 órától egészen kora délután 14.00 óráig pattogott a játékszer: a szervezők kettő négyes csoportba osztották a gárdákat, ahol a körmérkőzéseket követően a négyesek első helyezettje a döntőbe kvalifikálta magát, míg a két második helyezett a „kisfináléban” a bronzéremért küzdhetett meg egymással.

Tóth Gábor megbabonázta ellenfeleitTóth Gábor megbabonázta ellenfeleit

A bronzcsatában a Hasz­kovó és a Skorpió csapata végletekig kiélezett küzdelmet vívott, ezúttal azonban az előbbi brigád örülhetett: a Haszkovó együttese 2-1-es diadallal ünnepelhette a harmadik helyezést.

A fináléban a VKL legendás csapata, a PD Truck a Schmidt Zsalu alakulatával nézhetett farkasszemet: utóbbi végül két góllal diadalmaskodott (3-1), ezzel elhódítva a bajnokok bajnokának járó dicső trófeát.

A háttérben a legenda: Finta PéterA háttérben a legenda: Finta Péter

A szervezők jóvoltából természetesen a jutalmazás sem maradhatott el: a győztes gárda egy komplett szerelésnek örülhetett, emellett pedig a kiemelkedő alakítást nyújtó játékosokat is elismerték.


Különdíjazottak:

Gólkirály: Barcza Bálint (Schmidt Zsalu)
Legtehetségesebb kapus: Kurucz Csaba (Haszkovó)
Legjobb mezőnyjátékos: Mészöly Erik (PD Truck)

Galéria
Bajnokok Tornája
Simon Dani
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.