Nagy csaták után hirdették ki a bajnokok bajnokát

  • labdarúgás
  • 2019.01.03
  • 12:52
A Schmidt Zsalu együttese óriási küzdelemben harcolta ki a Bajnokok Tornájának győzelmét december 22-én a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Mint arról november végén beszámolt portálunk, a december 22-én rendezett Bajnokok Tornájára a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) bajnokságok első két helyezettjei szereztek indulási lehetőséget. Fontos megjegyezni, hogy a tornán csak azok szerepelhettek, akik a ligában is minimum egyszer pályára léptek.

Jónás Áron, a VKL ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, az összecsapások remek hangulatban, hatalmas csatákban dőltek el. Emellett hangsúlyozta, hogy a tiszteletet senki sem felejtette el megadni sporttársának. – Ellenfelekként, nem ellenségekként küzdöttek a legjobbjaink – tette hozzá a vezető.

Jónás Áron is pályára lépett

Mindezek szerint a Nodo Bau, a Schmidt Zsalu, a Fújtatók, a Haszkovó, a Kertai Autójavító, a PD Truck, a Skorpió valamint a Skorpió Senior küzdhetett a bajnokok bajnoka címért.

A csarnokban reggel 8.00 órától egészen kora délután 14.00 óráig pattogott a játékszer: a szervezők kettő négyes csoportba osztották a gárdákat, ahol a körmérkőzéseket követően a négyesek első helyezettje a döntőbe kvalifikálta magát, míg a két második helyezett a „kisfináléban” a bronzéremért küzdhetett meg egymással.

Tóth Gábor megbabonázta ellenfeleit

A bronzcsatában a Hasz­kovó és a Skorpió csapata végletekig kiélezett küzdelmet vívott, ezúttal azonban az előbbi brigád örülhetett: a Haszkovó együttese 2-1-es diadallal ünnepelhette a harmadik helyezést.

A fináléban a VKL legendás csapata, a PD Truck a Schmidt Zsalu alakulatával nézhetett farkasszemet: utóbbi végül két góllal diadalmaskodott (3-1), ezzel elhódítva a bajnokok bajnokának járó dicső trófeát.

A háttérben a legenda: Finta Péter

A szervezők jóvoltából természetesen a jutalmazás sem maradhatott el: a győztes gárda egy komplett szerelésnek örülhetett, emellett pedig a kiemelkedő alakítást nyújtó játékosokat is elismerték.


Különdíjazottak:

Gólkirály: Barcza Bálint (Schmidt Zsalu)
Legtehetségesebb kapus: Kurucz Csaba (Haszkovó)
Legjobb mezőnyjátékos: Mészöly Erik (PD Truck)

Tabella
Férfi labdarúgás, Veszprém megyei I. osztály, 2018/19
1. VLS Veszprém 44
2. Balatonfüredi FC 43
3. Úrkút SK 37
4. Tihanyi FC 36
5. Ajka Kristály SE 32
6. Balatonalmádi SE 29
7. Gyulafirátót SE 24
8. Fűzfői AK 18
9. Várpalotai BSK 18
10. Tiac VSE 17
11. Magyarpolány SE 17
12. Csetény SE 16
13. Devecser SE 15
14. Sümeg VSE 15
15. Herend 11
16. FC Zirc 3
utolsó módosítás 2019. január 14. 09:21
tovább »