Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elhunyt Temesvári Tibor

2018. december 28. 11:08 // Forrás: Donát Tamás
Hosszantartó betegség után 77 éves korában elhunyt Temesvári Tibor, a veszprémi labdarúgócsapat nyolcvanas évekbeli sikeredzője.

Temesvári Tibor a hatvanas években Debrecenben és Ózdon futballozott az élvonalban. A védő tagja volt a Dorog, az Eger és a Videoton bajnokcsapatának is, amelyek feljutottak az NB I-be.

Edzőként Veszprémben érte el nagy sikerét a nyolcvanas évek közepén, amikor csapatával 23 pontos előnnyel megnyerte az NB III-at, majd túljutva a Dunaújváros elleni osztályozón az egy csoportos NB II-ben a hatodik helyen végzett. Baján is dolgozott is edzőként.

A Veszprém labdarúgócsapata 1983-ban, Temesvári Tibor a kép bal oldalánA Veszprém labdarúgócsapata 1983-ban, Temesvári Tibor a kép bal oldalán

Temesvári Tibor hosszantartó betegség után december 27-én hunyt el Sümegen. Végső nyugalomra Miskolcon helyezik.

vehirsport.hu
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. ma 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.