Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Végéhez ért a Veszprémi Kispályás Liga – közeleg a Bajnokok Tornája

2018. november 21. 7:30
November 9-én az Erdész utcai sportkomplexumban lezárult megyeszékhelyünk szabadtéri kispályás labdarúgó ligájának 2017/18-as szezonja

A műfüves futballpályán rendezett sorozatban négy bajnokság keretein belül mérhették össze erejüket Veszprém nevezett gárdái. Az izgalmas küzdelmek után arra is fény derült, hogy mely alakulatok kvalifikálták magukat a decemberben szervezendő Bajnokok Tornájára.

A szervezők csapata - Fotó: VKLA szervezők csapata - Fotó: VKL

Jónás Áron, a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, az összecsapások szoros küzdelmeket mutattak, de remek hangulatban zajlottak. – Mind a négyszázhetven általunk szervezett ütközeten remek volt a hangulat, a baráti társaságok mindig kitettek magukért. Sőt, a félidőkben és a találkozók után arra is ügyeltek, hogy a büfénkben tovább kovácsolják a barátságukat – tette hozzá a vezető.

A december 22-én a Március 15. utcai sportcsarnokban rendezendő Bajnokok Tornájára mindegyik bajnokság első két helyezett gárdája szerzett indulási lehetőséget. A tornán csak azok szerepelhetnek, akik a ligában is pályára léptek. Fontos megjegyezni, hogy egy labdarúgó csak egy gárdában játszhat majd.

A Veszprémi Kispályás Liga bajnokságainak dobogósai:

MTD KEDD
1. Schmidt-Zsalu
2. Fújtatók Man at Work
3. Pd-Truck

BÁVA SZERDA
1. Skorpió
2. Nodo-Bau
3. Vesz-Mont

VEHIRSPORT CSÜTÖRTÖK
1. Kertai Autójavító
2. Haszkovó
3. ADA BAU

INTERSPORT PÉNTEK
1. PD Truck 35+
2. Skorpió Old Boys
3. Fújtatók-Senior

Simon Dani
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.