Jeges roadshow Veszprémben olimpiai bajnokkal

  • egyéb
  • 2018.11.17
  • 12:45
Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Szuper Levente 98-szoros válogatott jégkorongkapus és Kiss Andrea, a női hokiválogatott támadója is Veszprémbe látogat november 20-án, kedden.

November 20-án Veszprémbe érkezik a Magyar Jégkorong Szövetség „Gyere hokizni” elnevezésű országos roadshow-ja. Délelőtt a Simonyi Zsigmond Ének Zenei és Testnevelési Általános Iskolába, koradélután pedig a Kossuth Lajos Általános Iskolába látogat Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Szuper Levente 98-szoros válogatott jégkorongkapus és Kiss Andrea, a női hokiválogatott támadója is. A jeges sportok klasszisai mindkét iskolában mesélnek pályafutásukról, sportágukról az érdeklődő diákoknak.

Mindkét helyszínen lehetőség nyílik autogramkártyák aláíratására, illetve kvízjátékok, öltöző verseny, kapura lövés szivacskoronggal és korongtorony építés is várja a gyerekeket.

Késődélután a veszprémi jégpályán zárul az egész napos program. 16.50- 18.00 bemutató edzést tart a Veszprémi Jéglovagok U10-es csapata. A kilátogatók kipróbálhatják a lőpadokat, felszereléseket, kapura lőhetnek. Végül 18.00-19.00 óráig közös korcsolyázásra nyílik lehetőség a kis Jéglovagokkal.