Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Országos ezüstérmet szerzett a KID Rock and Roll SE

2018. október 30. 20:44
Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló produkcióval ezüstérmet szerzett a Budapesten rendezett országos pontszerző versenyen.

Október 27-28-án országos pontszerző versenyt rendeztek Budapesten, amelyre a KID Rock and Roll SE hét formációja és öt párosa kvalifikálta magát. A veszprémi versenytánc egyesület öt kategóriában is döntőbe jutott.

Felnőtt „C” páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló produkcióval országos bajnoki ezüstérmet szerzett. Teljesítményükkel az országos ranglista harmadik helyén állnak. Felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk egyenes ágon jutott a döntőbe, ahol – a legjobb nyugat-magyarországi formációként – a negyedik helyet szerezte meg a rendkívül kemény mezőnyben. Ezzel az eredménnyel az országos ranglista harmadik helyén állnak.

Fotó: KID Rock and Roll SEFotó: KID Rock and Roll SE

Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában, amely a legnehezebb formációs kategóriának számít, a Prodigy Project a döntőben negyedik lett, szintén egyedüli nyugat-magyarországiként. Felnőtt nemzetközi nagyformációk versenyében a Baby Dolls hatodikként zárt a fináléban.

Children nagyformációban a Pocahontas a hetedik helyen végzett. Felnőtt „B” kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina a döntőről éppen lecsúszva a nyolcadik helyen zárt. A junior nagyformációk versenyében a Rocker Ladies nagyon szép tánccal tizedik, a Venga Girls serdülő nagyformáció kilencedik, míg a serdülő kisformációk versenyében a Rock-It! a tizenegyedik helyen zárta a hétvégét.

A children és serdülő párosok is nagyon szépen helyt álltak: Radnai Kristóf és Nagy Noémi kilencedik, Veres Balázs és Veres Anasztázia tizenegyedik, míg Schaffer Márk és Balogh Réka huszonharmadik lett.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Putics-Bondor Virág, Stieber Csaba és Bánhidi Dániel készítette fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.