Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sikeresen szerepelt az SVSE népes csapata

2018. október 8. 17:06
Két dobogós helyet is elcsípett Sportolj Velünk SE a Székesfehérvár rendezett Sport XXI. elnevezésű gyermek atlétikai seregszemlén.

Október 5-én Székesfehérvár adott otthont a Sport XXI. elnevezésű gyermek atlétikai viadalnak. Az U11-es korosztályban tizennégy, az U13-asban pedig tizenkét csapat versengett.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) negyvenhárom fővel állt ki a szigligeti versenyzőkkel bővülve. Két csapatuk indult az U13 korosztályban, három pedig az U11-es mezőnyben. A kisebbek között egy harmadik, az idősebbeknél pedig egy második helyet csíptek el.

Az ifjú atlétákat Nagy Patrik, Takács Dávid, Mile Pál és Tóthné Stupián Anikó edzők készítették fel.

vehirsport.hu
további cikkek
Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. ma 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33 Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója VEDAC Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója Második helyezést szerzett Honti Marcell, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) futója, Budapesten az NN City Run Fuss Budapest! elnevezésű, 11.5 kilométeres országúti futóversenyen. 2024. április 4. 15:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.