Megkezdi NB I-es szereplését a Balatonfüred női röplabdacsapata

  • röplabda
  • 2018.10.05
  • 19:26
A Szent Benedek-Balatonfüred RA vasárnap (18.00) az Extraliga kiesője, a Kaposvár vendéglátójaként kezdi meg története első NB I-es szezonját.

Milodanovic Andre vezetőedző nyilatkozott a felnőtt csapat felkészüléséről a klub hivatalos honlapján. – Egy hosszú, kilenc hetes felkészülés áll mögöttünk. Az első hetekben komoly alapozó munkát végeztünk, erős erőnléti és kondicionáló edzésekkel. A lányok nagyon jól bírták ezt a szakaszt is, jókedvűen dolgoztak. Ezt követően jöttek a technikai és taktikai edzések, amiket nagyban segítették az edzőmeccsek. Szerencsére sok meccset tudtunk játszani, így mindig láttuk, hogy miben kell fejlődni. Sok meccsen és tornán vagyunk túl, úgy gondolom, hogy készen állunk a klub történetének első NB I-es szezonjára.

Fotó: Muzslay Péter

– Tehetséges és fiatal csapatunk van, amelyben rengeteg lehetőség van, így nincs megállás, fejlődünk tovább és nap mint nap azon vagyunk, hogy minél jobban teljesítsünk. Az NB I-es mezőny kemény, össze sem lehet hasonlítani az NB II-vel, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy sikeresek legyünk – húzta alá a szakember.

Vasárnap az Extraliga kiesőjével, a kaposváriakkal találkoznak hazai pályán az első fordulóban. – A Kaposvár ellen biztos, hogy nagyon szép röplabdát láthatunk majd. Egy igen erős csapat, ahol nagyon tapasztalt játékosok vannak, csakúgy, mint az edző. Erős ellenfélre számítunk, de azon vagyunk, hogy erősen és koncentráltan, színvonalasan játszunk.

Tabella
Női röplabda NB II Nyugati csoport, 2018/19
1. MÁV ELŐRE SC 42
2. VESC 28
3. Vasas U21 26
4. UTE 24
5. RÖAK Kaposvár 24
6. SzoESE 22
7. 1. MCM-Diamant U21 21
8. Röpisuli SE - Ajka 18
9. ÉDRA-TAC 17
10. Haladás VSE/SI 7
11. SZESE Győr 5
12. SZBBRA 0
utolsó módosítás 2019. február 12. 11:40
tovább »