Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Megkezdi NB I-es szereplését a Balatonfüred női röplabdacsapata

2018. október 5. 19:26
A Szent Benedek-Balatonfüred RA vasárnap (18.00) az Extraliga kiesője, a Kaposvár vendéglátójaként kezdi meg története első NB I-es szezonját.

Milodanovic Andre vezetőedző nyilatkozott a felnőtt csapat felkészüléséről a klub hivatalos honlapján. – Egy hosszú, kilenc hetes felkészülés áll mögöttünk. Az első hetekben komoly alapozó munkát végeztünk, erős erőnléti és kondicionáló edzésekkel. A lányok nagyon jól bírták ezt a szakaszt is, jókedvűen dolgoztak. Ezt követően jöttek a technikai és taktikai edzések, amiket nagyban segítették az edzőmeccsek. Szerencsére sok meccset tudtunk játszani, így mindig láttuk, hogy miben kell fejlődni. Sok meccsen és tornán vagyunk túl, úgy gondolom, hogy készen állunk a klub történetének első NB I-es szezonjára.

Fotó: Muzslay PéterFotó: Muzslay Péter

– Tehetséges és fiatal csapatunk van, amelyben rengeteg lehetőség van, így nincs megállás, fejlődünk tovább és nap mint nap azon vagyunk, hogy minél jobban teljesítsünk. Az NB I-es mezőny kemény, össze sem lehet hasonlítani az NB II-vel, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy sikeresek legyünk – húzta alá a szakember.

Vasárnap az Extraliga kiesőjével, a kaposváriakkal találkoznak hazai pályán az első fordulóban. – A Kaposvár ellen biztos, hogy nagyon szép röplabdát láthatunk majd. Egy igen erős csapat, ahol nagyon tapasztalt játékosok vannak, csakúgy, mint az edző. Erős ellenfélre számítunk, de azon vagyunk, hogy erősen és koncentráltan, színvonalasan játszunk.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.