Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hét góllal is vezetett, mégis kikapott a Telekom U21

2018. szeptember 30. 18:57
Gulyás István tanítványai három góllal alulmaradtak a Győr otthonában, így továbbra is pont nélküliek a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában.

Újabb idegenbeli szereplés várt a „kis Veszprémre”, amely szombaton a két győzelemmel rajtoló Agrofeed ETO-SZESE gárdájához látogatott.

A mérkőzés első félidejét sokkal jobban kezdte a Telekom U21. Míg a győri alakulat támadásai pontatlanra sikeredtek, addig Gulyás István tanítványai a játékrész derekához érve már hét találattal is vezettek. A nagy különbség azonban megzavarta a bakonyi legényeket, akik lassanként visszaengedték magukra az ETO-t. A győriek pedig vérszemet kaptak: zsinórban öt gólt szerezve, hétmétereseket hárítva, egy utolsó másodperces góllal egyenlíteni tudtak (14-14).

Harmadik meccsén is kikapott a Telekom U21 (archív fotó)Harmadik meccsén is kikapott a Telekom U21 (archív fotó)

A második játékrészt a mieink kezdhették meg, s rögtön egy értékesített hétméteressel vissza is vették a vezetést. A „feltámadás” azonban nem tartott sokáig, a veszprémi játék ismét dekoncentrálttá vált. Az élvonalbeli álmokat szövögető győriek rutinja ezek után mutatkozott meg igazán, előbb négy-, majd ötgólosra is sikerült növelniük az előnyüket. Szintén utolsó másodperces góllal zárult ez a félidő is, azonban ezúttal a Gulyás-legénységnek sikerült megzörgetni a hálót, így beállítva a 26-23-as végeredményt.

Három lejátszott forduló után tehát pont nélkül áll a Telekom Veszprém U21 a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában. A veszprémi fiatalok legközelebb október 6-án (11.00) javíthatnak, amikor is hazai környezetben a Váci KSE-t fogadják.

Férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 3. forduló:
Agrofeed ETO-SZESE–Telekom Veszprém U21 26-23 (14-14)

Edzői értékelés

Gulyás István: – Húsz perc zseniális kézilabdázás után jött a szokásos mélyrepülésünk. Keressük a megoldást, de nem egyszerű ezt felfognunk.

Simon Dani
Domján Attila
Események
Sorozat
férfi kézilabda NB II Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Budai Farkasok
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. február 29. 18:00
Helyszín
Budaörs, Városi Sportcsarnok
Eredmény
21-28
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Telekom Veszprém U21
Vendég
Pécs
Időpont
2020. március 6. 19:30
Helyszín
Veszprém, DEVM Sportcsarnok
Eredmény
34-27
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Szigetszentmiklós
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. március 11. 19:30
Helyszín
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Eredmény
28-26
részletek
további cikkek
Férfi kézilabda Európa-liga: egygólos előnyben Rosta csapata a negyeddöntőben kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: egygólos előnyben Rosta csapata a negyeddöntőben Rosta Miklós négy góllal járult hozzá a Dinamo Bucuresti 28-27-es hazai győzelméhez a dán Skjern HB ellen a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjének keddi első mérkőzésén. ma 8:40 Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. 2024. április 22. 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. 2024. április 22. 22:51 Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Fejér-B.Á.L. Veszprém Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Az idény végén távozik az első osztályú kézilabda-bajnokságból kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém éléről Danyi Gábor. A vezetőedzői feladatokat ősztől a horvát Dinko Dankovic veszi át. 2024. április 22. 19:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.