Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C

Örökifjak versenyeztek Veszprémben

2018. szeptember 26. 18:17
Bakonyi Tízpróba néven hagyományteremtő szándékkal életre hívott vetélkedést rendezett szerdán a Veszprém Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége a Jutasi úti Helyőrségi Sportpályán

Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár felkérésére szenior sportnapot tartott a Veszprém Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége szerdán a Jutasi úti Helyőrségi Sportpályán. Az Európai Sporthét országos rendezvényeihez kapcsolódva hirdették meg a sportjátékot, amelyet hivatalosan is regisztráltak a Magyar Szabadidő Szövetség honlapján.

Demeter Ferenc, a Veszprém Megyei Nyugdíjas Szervezetek elnöke köszöntötte a versenyzőket. Kiemelte, hogy a sport életkortól függetlenül is milyen fontos szerepet játszik az életünkben. – A sport az, ami összeköt bennünket, időseket és fiatalokat egyaránt. A mai nap szóljon a játékról, érezzük jól magunkat a napsütésben – szólt a jelenlévőkhöz, majd Zentai László ezredesnek mondott köszönetet, amiért biztosította a Jutasi úti Helyőrségi Sportpályát a rendezvény helyszínének.

­­– Nagy öröm számomra, illetve hatalmas megtiszteltetés honvédségünknek, hogy egy nemes cél érdekében, nemes embereknek biztosíthatunk sportolási lehetőséget. Szeretnék én is ilyen egészséges maradni, s örök fiatalként élni. Engedjék meg, hogy kimondjam, Önök a példaképeim – fogalmazott a parancsnok.

Demeter Ferenc emlékeztetett: júliusban Csehország adott otthont a szenior sporttalálkozónak, ahol hazánk képviselői sikeresen helytálltak. – Bízunk benne, hogy a mai napon kiválaszthatjuk a jövő évi nemzetközi találkozó résztvevőit – bizakodott a szervezet elnöke.

A Bakonyi Tízpróbán tíz játékos feladat várt a régióból jelentkező közel húsz nyugdíjasklub számára.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.