Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Szeged megelőzi a Veszprémet az erősorrendben

2018. szeptember 10. 16:53 // Forrás: MTI
A magyar bajnok MOL-Pick Szeged a nyolcadik, a Telekom Veszprém a kilencedik helyen áll a szerdán kezdődő férfi kézilabda Bajnokok Ligája erősorrendjében.

Az európai szövetség (EHF) honlapjának hétfői cikke szerint a rangsort a csapatok felkészülési mérkőzései és bajnoki találkozói alapján állították össze a szakírók.

A MOL-Pick Szegedről azt írják, az előző szezonban meglepetésre bajnoki címet nyerő csapatba Joan Canellas és Jorge Maqueda személyében két kiváló játékos érkezett, ráadásul visszatért Dejan Bombac a lengyel Kielcétől. Amennyiben a szlovén irányító újra olyan formában játszik, mint első szegedi időszakában, a csapat új magasságokba juthat a következő szezonban.

Az EHF szakírói szerint a Szeged megelőzi a Veszprémet az erősorrendbenAz EHF szakírói szerint a Szeged megelőzi a Veszprémet az erősorrendben

A veszprémiek kapcsán úgy fogalmaz az EHF cikke, hogy az előző, csalódást okozó idényt ki kellene javítaniuk. Ljubomir Vranjes vezetőedző szereti a kihívásokat, és az új játékosoknak köszönhetően több variációs lehetősége van. Sterbik Árpad, Kentin Mahé, Manuel Strlek és René Toft Hansen nagy lendületet adhat az egyébként is ragyogó csapatnak, és most már a kézilabdázókon a sor, hogy megvalósítsák edzőjük elképzeléseit. A felkészülési mérkőzések eredményeiből kiindulva még sok munka áll előttük.

A Bajnokok Ligája új idénye szerdán a Rhein-Neckar Löwen - Barcelona és a Motor Zaporizzsja - Paris Saint-Germain mérkőzéssel kezdődik. A németek a második, a katalánok az ötödik, a franciák a harmadik helyen állnak az erősorrendben. A Veszprém szombaton a rangsorban tizedik lengyel Vive Kielcét fogadja, a Szeged pedig vasárnap a horvát PPD Zagreb vendége lesz Eszéken.

A férfi Bajnokok Ligája erősorrendje:

1. Montpellier HB (francia)
2. Rhein-Neckar Löwen (német)
3. Paris Saint-Germain (francia)
4. SG Flensburg-Handewitt (német)
5. Barcelona (spanyol)
6. Meskov Breszt (fehérorosz)
7. HBC Nantes (francia)
8. MOL-Pick Szeged
9. Telekom Veszprém
10. PGE Vive Kielce (lengyel)

vehirsport.hu
Tál Dominik
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. tegnap 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. tegnap 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. tegnap 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.