Segíthet és nyerhet is a veszprémi sportágválasztón

  • egyéb
  • 2018.08.27
  • 19:29
Több mint húsz sportággal ismerkedhet meg szeptember 1-jén, szombaton (10 és 15 óra között) az Erdész utcai sportközpontban.

A tavalyi nagy érdeklődésen felbuzdulva idén is megtartja sportágválasztó rendezvényét a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) szeptember 1-jén Veszprémben, az Erdész utcai sportközpontban.

– Valamennyi korosztály képviselőit várjuk a sportágválasztóra. Mindenkit, aki egy helyszínen több sportággal szeretne megismerkedni, akiben most érett meg a gondolat a sportolásra, vagy aki esetleg sportágváltáson gondolkodik. A rendezvény célja, hogy egy helyszínen találkozzanak az egyesületek a mozogni vágyókkal, sportágat keresőkkel. Az érdeklődők kipróbálhatják, összehasonlíthatják a mozgásformákat, tanácsokat kérhetnek szakemberektől – fogalmaztak a szervezők.

A képre kattintva megtekintheti a 2017-es sportágválasztóról készített képgalériánkat

Lehetőség nyílik véradásra – így másokon is segíthet –, s egészségügyi alapállapot-felmérésre is. A résztvevők értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak, a fődíj egy kerékpár.

A kilátogatók az alábbi sportágakba kóstolhatnak bele: baranta, tékvandó, akrobatikus rock and roll, tollaslabda, atlétika, futsal, labdarúgás, kézilabda, torna, birkózás, zumba, kosárlabda, tájfutás, íjászat, modellezés, röplabda, jégkorong, kerékpár, triatlon, funkcionális tréning, kettlebell, sportlövészet.