Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Kéri remek formát mutat az Eb előtt

2018. július 30. 18:13
Városunk egyetlen Európa-bajnoki résztvevő atlétája biztató teljesítményt mutatott legutóbbi nemzetközi versenyén Luxemburgban.

Augusztus 7-én kezdetét veszi a berlini atlétika Európa-bajnokság, melyen – jelen állás szerint – egyedül Kéri Bianka, a Sportolj Velünk SE (SVSE) kiválósága képviselheti a veszprémi színeket. A középtávfutó már tavaly kiérdemelte az indulás jogát, így a 2018-as idény nyugodtan telt számára, s több olyan viadalt is vállalhatott felkészülési programjában, amelyen belefért a visszafogottabb eredmény – tudtuk meg a Kéri edzőjétől, Tóthné Stupián Anikótól.

Kéri Bianka kiváló formában készül az Eb-re (archív fotó)Kéri Bianka kiváló formában készül az Eb-re (archív fotó)

Az edzőnő hozzátette, Kéri biztató eredménnyel rukkolt elő vasárnap, amikor is a luxemburgi Meeting of C.A.Schifflange versenyen állt rajthoz. Idei legjobb eredményével nyerte a 800 méteres távot (2:03.85), s ha egy lapáttal rá tud még pakolni teljesítményére, összejöhet neki a középdöntős szereplés a kontinensviadalon – tekintett előre a Tóthné Stupián Anikó.

A szintén SVSE színekben versenyző Kis Gergő is 800 méteren próbálkozott. Ő is idei legjobbját produkálta Luxemburgban (1:48.42), azonban így is elmaradt az Eb-szinttől, tehűt csak visszalépések esetén kaphat meghívót a berlini Eb-re.

Zatkalik Dániel
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.