Edző nélkül marad a veszprémi focicsapat

  • VLS Veszprém
  • 2018.07.09
  • 12:19
Közös megegyezéssel távozik posztjáról Vágó Attila, a VLS Veszprém vezetőedzője, aki az utánpótlás-nevelő műhely élén betöltött pozíciójától is megválik.

Hétfő délután tartotta volna a felkészülési időszak első edzését az NB III-ból kiesett VLS Veszprém focicsapata. Az együttes trénere, Vágó Attila azonban a mai napon közös megegyezéssel távozik a gárda éléről, amely így egyelőre edző nélkül készül a megyei I. osztályra. A klub máris keresi utódját – tudtuk meg Szabó Pétertől, a VLS Veszprém sportigazgatójától.

Vágó Attila

Vágó Attila idén januárban vette át a karmesteri pálcát a VLS élén, feladata a gárda NB III-ban tartása lett volna. Nehéz helyeztben, kiesőhelyen vette át az együttest, amelynek keretét gyakorlatilag kicserélte. A tucatnyi érkező azonban nem jelentett erősítést, mint ismeretes, a mieink az utolsó helyen zárták a harmadosztályt.

A szakvezető az utánpótlásnevelő-műhely éléről is távozik – erősítette meg hírt a Veszprémi Foci Centrum Utánpótlás SE sportigazgatói posztját is betöltő Szabó Péter.