Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

BL-csapatnál folytatja a veszprémi nevelésű focista

2018. július 5. 11:10 // Forrás: Twitter - MLSZ, CFR Cluj
A román bajnok, Bajnokok Ligája selejtezőben érdekelt CFR Cluj (Kolozsvár) csapatához szerződött a huszonkétszeres válogatott Lang Ádám.

Lang Ádám a királynék városában lett profi labdarúgó. Innen Győrbe vezetett az útja, ahol 2012/13-as idényben mindössze húsz évesen bajnoki címet ünnepelhetett.

A hátvéd a győri klub licenszproblémái miatt a 2015/16-os idényben a Videotonhoz igazolt, egyéves fehérvári szereplés után pedig a francia élvonal újonca, a Dijon vette meg játékjogát. A francia együttesben két év alatt 22 mérkőzésen lépett pályára. 2018 elején a másodosztályú Nancyba került kölcsönbe, ahol tizenegy alkalommal léphetett pályára.

Lang Ádám a román bajnoknál folytatja karrierjét (archív fotó)Lang Ádám a román bajnoknál folytatja karrierjét (archív fotó)

A magyar válogatottal a 2016-os Eb-n is pályára lépő játékos a kolozsvári CFR Cluj együttesében folytatja pályafutását. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint hároméves kontraktust kötött a Lengyelországban edzőtáborozó, Bajnokok Ligája selejtezőre készülő gárdával.

Zatkalik Dániel
Tál Dominik

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.