Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

A változások évét zárta a VFC USE

2018. június 22. 10:14
Sikerből és kudarcból is kijutott az idei évben a veszprémi focistanövendékeknek, akik jó hangulatú évzáró banketten búcsúztatták a szezont.

Csütörtök délután az Erdész utcai sporttelepen tartotta évzáró bankettjét városunk labdarúgó utánpótlás-nevelő műhelye, a Veszprémi Foci Centrum Utánpótlás SE (VFC USE). A közel hétszáz gyereket foglalkoztató egyesület élő csocsóval, szülő-gyerek focimeccsel, ugrálóvárral és számos további szórakoztató játékkal várta tanítványait és azok családját.

Az 2017/18-as idény legjobbjait, s az érmes csapatokat is az esemény keretein belül díjazták. Szabó Péter sportigazgató a változás évének nevezte a nemrég lezárult szezont, amelyben elismerésből és kudarcból is kijutott a veszprémi futballistáknak. Mint ismeretes, a felnőtt gárda kizúgott az NB III-ból és az U16-os, az U17-es és az U19-es alakulat is búcsúzott a másodosztályú utánpótlás bajnokságoktól. A mérleg másik serpenyőjébe a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) rangos elismerése kerülhet: a VFC USE a hatodik végzett a szövetség produktivitási rendszerében megelőzve egy sor nagymúltú együttest.

Szabó Péter, a VFC USE sporigazgatója – További képekért kattinstson a fotóra!

– A kellemes gondok közé sorolhattuk, hogy rengeteg fiatal érkezett hozzánk. Volt olyan edző kolléga, aki harminchat gyereknek tartott tréninget. Az U16-os, U17-es és U19-es együttesek megmérethették magukat a mélyvízben. A kiemelt I. osztályú bajnokságban megtapasztalhattuk, hogy miben kell előrelépnünk a jövőben ahhoz, hogy hosszabb távon is legerősebbek között játszhassunk. A télen strukturálisan is átszerveztük az utánpótlásképzésünk, de ez a szakmai munka minőségére nem volt hatással – hangzott el Szabó Pétertől, aki örömmel számolhatott be a női szakág fejlődéséről és a fiatalabb korosztályok sikereiről is. Az egyesület berkeiben nemrég elindított női szakág erősségét mutatja, hogy Csizmadia Zsófia és Pálmai Eszter is bemutatkozhatott az U16-os válogatottnál.

A csapataikban legjobb teljesítményt nyújtó játékosok:

Leány U14: Vida Barbara, Péntek Zsófia, Mecséri Sára
Leány U16: Rogácsi Eszter, Csikó Noémi, Fogl Adrienn
U12/A: Baján Roland, Szívós Krisztián, Ács Gergő
U12/B: Horváth Ádám, Ódor Balázs, Turi Bálint
U13/A: Szűcs Ármin, Kelemen Bálint, Sós László
U13/B: Piri Bendegúz, Sirhán Magor, Dorogi Gergő
U14/A: Puskás Patrik, Szíjjártó Ármin, Leidl Ákos
U14/B: Honti Marcell, Pálfalvi Áron, Horváth Ferenc
U15: Rédling Kevin, Burdi Dominik, Kötél Tamás
U16: Jójárt Csongor, Schőnig Vince, Kárpáti Koppány
U17: Rédling Csanád, Hoffer Dávid, Molnár Balázs
U19: Király Dávid, Reizinger Bence, Sevinger Zsolt

Galéria
Évzáró bankett a VFC USE-nél
Zatkalik Dániel
Szalai Csaba
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.