Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nagy László nem számol a vb-részvételével, de segítene, ha kell

2018. június 11. 14:12 // Forrás: MTI
Nagy László, a magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi csapatkapitánya továbbra sem számol azzal, hogy ő maga ott lesz a jövő évi, német-dán közös rendezésű világbajnokságon, de szükség esetén segítene.

A Telekom Veszprém csapatának 37 éves jobbátlövője a Digi Sporton, a Sport 24 című műsorban úgy fogalmazott, bár "nincs tervben a következő világbajnokság", és csak a szlovénok elleni két selejtezőre tért vissza a nemzeti csapatba, előfordulhat olyan helyzet, hogy igent mond a kapitány hívására.

"Csak ebből a két meccsből indulunk ki, utána nyári szünet, aztán készüljenek nélkülem a világbajnokságra. De természetesen, ha sérülés adódna esetleg a jobbátlövő poszton, akkor nyilván a válogatott számára elérhető leszek" - fogalmazott az immár kétszázszoros válogatott Nagy.

A Koperben rendezett szombat esti találkozót bravúros teljesítménnyel a magyar válogatott nyerte 29-24-re, így jó helyzetből várhatja a szerdai, veszprémi visszavágót.

A párharc győztese kijut a január 9. és 27. közötti olimpiai kvalifikációs világbajnokságra, melyet Berlinben, Hamburgban, Münchenben és Kölnben, illetve Koppenhágában és Herningben rendeznek. A torna győztese részt vehet a tokiói olimpián, a 2-7. helyezettek pedig olimpiai selejtezőn léphetnek pályára.

vehirsport.hu
Tál Dominik

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.