Nem kell plusz motiváció – tévés meccs vár a futsalosokra

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2018.05.15
  • 07:35
Az M4 Sport élő közvetítése miatt szokatlan időpontban, csütörtökön (20.00) játssza következő mérkőzését a futsal NB I rájátszásában a Veszprém, melynek vendége a Haladás lesz.

Ami az izgalmakat illeti, eddig nem váltotta be a reményeket a futsal NB I rájátszásának újjászervezése. Az A csoportban ugyanis a Berettyóújfalu, a B jelűben – itt szerepel a Veszprém is – pedig a címvédő Győr lépett el utcahosszal – így szinte borítékolható, hogy ez a két együttes száll majd harcba a bajnoki fináléban. A másodikak előnye is tetemes a harmadik helyezettekkel szemben, így jó eséllyel a Dunaferr és a Haladás vívja a bronzmeccset.

Bár a bakonyiaknak még a második pozíció elérésére is van matematikai esélyük, valószínűbbnek tűnik, hogy a harmadik-negyedik helyért küzdhetnek az Aramis gárdájával.

Tar Tamásék tévés meccsen fogadják a Haladást

Csütörtökön (20.00) a Haladás vizitál a Március 15. utcai sportcsarnokban. A Veszprém győzelme esetén négy ponttal leszakíthatná a budaörsieket, s ugyancsak négy pontra megközelítené a szombathelyieket. – Nem számolgatunk. A bajnokság hátralévő részében a legjobbat akarjuk kihozni a csapatból, s minél több győzelmet aratni – húzta alá Madarász János, aki szerint alakulata jelenlegi harmadik helyezése teljesen reális.

– A jó csapat ismérve a kiegyensúlyozottság, mi azonban képtelenek vagyunk erre. Bosszant, hogy míg az erősebb ellenfelek ellen rendre jó meccseket játszunk, a papíron gyengébbek ellen vereséget szenvedünk. Tehát nem tudjuk igazolni a papírformát, nem tudjuk átlépni az árnyékunkat. Azt gondolom, hogy elértük a határainkat, ebben a társaságban ennyi van. A csalódottság mellett büszkeséget is érzek, hiszen nálunk van a legkevesebb „valódi” futsaljátékos, mégis partiban vagyunk a legjobbakkal – tette hozzá a szakember.

A Haladás elleni bajnokit élőben közvetíti az országos sportcsatorna, az M4 Sport. – Tévés meccset játszunk egy kiváló csapat ellen, sokan fogják látni a fiúkat. Biztos vagyok benne, hogy senkit sem kell külön motiválni. Némi meglepetés számomra, hogy Haladás a rájátszás során már nem tudott tapadni a Győr. Többet vártam tőlük, úgy érzem azonban, hogy a kupagyőzelmük után visszaestek. Igaz, hogy ha Győrben minden rendben van, akkor nagyon nehéz legyűrni őket – fogalmazott Madarász, aki a sérült Ruzicska Attilán kívül minden játékosára számíthat a vasiak ellen.