Nem kell plusz motiváció – tévés meccs vár a futsalosokra

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2018.05.15
  • 07:35
Az M4 Sport élő közvetítése miatt szokatlan időpontban, csütörtökön (20.00) játssza következő mérkőzését a futsal NB I rájátszásában a Veszprém, melynek vendége a Haladás lesz.

Ami az izgalmakat illeti, eddig nem váltotta be a reményeket a futsal NB I rájátszásának újjászervezése. Az A csoportban ugyanis a Berettyóújfalu, a B jelűben – itt szerepel a Veszprém is – pedig a címvédő Győr lépett el utcahosszal – így szinte borítékolható, hogy ez a két együttes száll majd harcba a bajnoki fináléban. A másodikak előnye is tetemes a harmadik helyezettekkel szemben, így jó eséllyel a Dunaferr és a Haladás vívja a bronzmeccset.

Bár a bakonyiaknak még a második pozíció elérésére is van matematikai esélyük, valószínűbbnek tűnik, hogy a harmadik-negyedik helyért küzdhetnek az Aramis gárdájával.

Tar Tamásék tévés meccsen fogadják a Haladást

Csütörtökön (20.00) a Haladás vizitál a Március 15. utcai sportcsarnokban. A Veszprém győzelme esetén négy ponttal leszakíthatná a budaörsieket, s ugyancsak négy pontra megközelítené a szombathelyieket. – Nem számolgatunk. A bajnokság hátralévő részében a legjobbat akarjuk kihozni a csapatból, s minél több győzelmet aratni – húzta alá Madarász János, aki szerint alakulata jelenlegi harmadik helyezése teljesen reális.

– A jó csapat ismérve a kiegyensúlyozottság, mi azonban képtelenek vagyunk erre. Bosszant, hogy míg az erősebb ellenfelek ellen rendre jó meccseket játszunk, a papíron gyengébbek ellen vereséget szenvedünk. Tehát nem tudjuk igazolni a papírformát, nem tudjuk átlépni az árnyékunkat. Azt gondolom, hogy elértük a határainkat, ebben a társaságban ennyi van. A csalódottság mellett büszkeséget is érzek, hiszen nálunk van a legkevesebb „valódi” futsaljátékos, mégis partiban vagyunk a legjobbakkal – tette hozzá a szakember.

A Haladás elleni bajnokit élőben közvetíti az országos sportcsatorna, az M4 Sport. – Tévés meccset játszunk egy kiváló csapat ellen, sokan fogják látni a fiúkat. Biztos vagyok benne, hogy senkit sem kell külön motiválni. Némi meglepetés számomra, hogy Haladás a rájátszás során már nem tudott tapadni a Győr. Többet vártam tőlük, úgy érzem azonban, hogy a kupagyőzelmük után visszaestek. Igaz, hogy ha Győrben minden rendben van, akkor nagyon nehéz legyűrni őket – fogalmazott Madarász, aki a sérült Ruzicska Attilán kívül minden játékosára számíthat a vasiak ellen.

Tabellák
Futsal NB I, 'B' csoport
1. Rába ETO Győr 25
2. Swietelsky Haladás VSE 19
3. 1. FC Veszprém 9
4. Aramis SE 8
5. Bőny 8
utolsó módosítás 2018. május 23. 10:26
tovább »
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 43
2. Rába ETO Győr 38
3. Swietelsky Haladás VSE 35
4. Dunaferr 35
5. Nyírgyulaj KSE 26
6. 1. FC Veszprém 24
7. Ferencvárosi TC 20
8. Aramis SE 14
9. Debreceni Egyetemi AC 12
10. Bőny 12
utolsó módosítás 2018. március 19. 21:19
tovább »