Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Országos bajnoki bronzérmet szerzett a KID Rock and Roll SE

2018. május 1. 14:01
Felnőtt „C” kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló kűrrel a dobogó harmadik fokára állhatott fel a fővárosban rendezett országos versenyen.

Mozgalmas hétvégén vannak túl a KID Rock and Roll SE versenytáncosai. Április 28-29-én országos pontszerző versenyt rendeztek Budapesten, amelyre a veszprémi egyesület tizenkét formációja és hat párosa kvalifikálta magát.

– Hihetetlen boldogság és büszkeség, hogy felnőtt „C” kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló kűrrel a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Ráadásul a páros az országos ranglistán a harmadik helyen áll – értékelt Putics-Bondor Virág, az egyesület vezetője.

Felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk egyedüli nyugat-magyarországi formációként – területi ranglista vezetőhöz méltó módon – egyenes ágon jutott a döntőbe, ahol a 4. helyet szerezte meg a rendkívül kemény mezőnyben.

Fotó: KID Rock and Roll SEFotó: KID Rock and Roll SE

A Ghostbusters junior kisformáció szintén egyedüli nyugat-magyarországi formációként került a döntőbe, ahol az 5. helyen zárt egy fantasztikus tánccal, amivel eddigi legjobb országos eredményét érte el.

Az egyesület children párosai és formációi most mutatkoztak be országos versenyen, s nagyon szépen helyt álltak. Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában, amely a legnehezebb formációs kategória, a Prodigy project a döntőben 6. helyezést ért el.

A junior nagyformációk versenyében a Rocker ladies, a felnőtt nemzetközi nagyformációk versenyében pedig a Baby dolls is döntőbe jutott, és ott egyaránt a 7. helyen végzett. A Pocahontas children nagyformáció első országos versenyén a döntőbe táncolta magát, ahol szintén 7. lett.

A KID Rock and Roll SE eredményei:

Bronzérmes: Kirchkeszner Máté–Bartl Zsófia felnőtt „C” páros, országos ranglista 3. hely
4. hely: Csinizsaruk felnőtt kisformáció, országos ranglista 3. hely
5. hely: Ghostbusters junior kisformáció, országos ranglista 3. hely
6. hely: Prodigy project felnőtt nemzeti kisformáció, országos ranglista 7. hely
7. hely: Pocahontas children nagyformáció, országos ranglista 7. hely;

Rocker ladies junior nagyformáció, országos ranglista 6. hely; Baby dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció, országos ranglista 6. hely. Children párosok: Veres Balázs és Veres Anasztázia 10. hely, Radnai Kristóf és Nagy Noémi 11. hely, Sweeties children kisformáció 12. hely, Venga girls serdülő formáció 10. hely, Grúsokk formáció 11. hely, Sevinger Dávid és Gönczöl Regina, felnőtt „B” páros 11. hely, Rock-it! serdülő kisformáció 12. hely, Heroes serdülő kisformáció 14. hely, Tinistyle felnőtt kisformáció 15. hely, Schaffer Márk és Balogh Réka serdülő páros 28. hely, Pisch Roland és Márta Kíra 30. hely.

A hétvégén adták át a 2017. évi országos eredményekért járó minősítéseket. Ender Tamás–Csomai Bettina felnőtt „C” kategóriában ezüst-, Kirchkeszner Máté–Bartl Zsófia junior párosa, a Csinizsaruk felnőtt kisformáció, valamint a Prodigy project felnőtt nemzeti kisformáció pedig bronzminősítést kapott.

A táncosokat Putics-Bondor Virág vezetőedző, valamint Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Sváb Orsolya, Putics Bence, Stieber Csaba és Bánhidi Dániel készítette fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.