Gumiasztal: veszprémiek a dobogón Dunaújvárosban

  • egyéb
  • 2018.04.17
  • 15:51
A Veszprémi Torna Club (VTC) küldöttsége eredményesen szerepelt a hagyományos gumiasztal Dunaferr Kupán.

A Dunaferr SE torna szakosztálya idén is megrendezte Dunaújvárosban a hagyományos gumiasztal Dunaferr Kupát, amely a felkészülési időszakban biztosít versenyzési lehetőséget a résztvevőknek.

A színvonalas, kiválóan megszervezett viadalon a Veszprémi Torna Club meghívott sportolói is részt vehettek. A veszprémiek a korai indulás miatt kissé álmosan érkeztek, de kárpótolta őket, hogy láthatták Kovács Zsófia olimpikon tornászt edzés közben.

A programot a legkisebbek kezdték meg. Az első versenyén résztvevő három veszprémi induló helyezései jó indulást jelentettek a csapatnak. Cuczai Luca harmadik, Koronczai Csenge ötödik, míg Kovács Zoé a nyolcadik helyen végzett.

Fotó: VTC

Ezt követően a 10-14 éves fiúk népes csapata következett. A nagyon erős mezőnyben színvonalas gyakorlattal készültek a VTC versenyzői. Kerék Csongor ötödik, Sződy Roland hatodik, Kovács Botond pedig a hetedik helyen végzett. Bár előfordultak hibák, a gyakorlataik nagyon biztatóak a jövőre nézve, hiszen idén még több alkalommal is bizonyíthatnak majd.

A 14-17 éves lányok mezőnyében Molnár Liza aranyérmet szerzett, s mellette állt a dobogón a második helyezést elért Somlay Róza is.

Kapai Márk edző összességében elégedett volt tanítványai teljesítményével, hiszen a kupa lehetőséget adott arra, hogy lássa, miben kell fejlődniük a sportolóknak a további megmérettetésekig.