Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Győzelemmel mutatkozott be Turzó József a futsalválogatott élén

2018. április 5. 22:13 // Forrás: MTI/MLSZ/vehirsport.hu
A magyar futsalválogatott csütörtökön 2-0-ra legyőzte Costa Rica csapatát barátságos mérkőzésen, így Turzó József szövetségi kapitány sikerrel debütált a kispadon.

Az első félidőben a magyarok legjobbja, Dróth Zoltán volt eredményes, míg a második felvonásban Horváth Benedek állította be a végeredményt.

Turzó József segítőjeként az 1. FC Veszprém vezetőedzője, Madarász János is ez alkalommal debütált a nemzeti együttes kispadján. A bakonyiak két játékosa, Tatai József és Boromisza Dániel is a győztes gárda tagja volt.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A vendégek eredetileg szerdán játszották volna első magyarországi meccsüket, de a gyöngyösi találkozó elmaradt, mivel az Air France légitársaság dolgozóinak sztrájkja miatt Costa Rica legjobbjai nem érkeztek meg időben Budapestre. A mérkőzést pénteken 14 órától játsszák le a budapesti Gabányi László Sportcsarnokban.

Felkészülési futsal-mérkőzés:
Magyarország–Costa Rica 2-0 (1-0)
Magyarország: Alasztics Marcell – Dávid Richárd, Harnish Ákos, Bencsik Roland, Dróth Zoltán. Cserék: Mezei Dávid, Sásdi Bálint, Sáhó Kristóf, Hajmási Milán, Komáromi Péter, Tatai József, Horváth Benedek, Nagy Imre, Pál Patrik, Fridrich Dávid, Boromisza Dániel, Sánta Attila.

Edzői értékelés

Turzó József: – Értékes győzelmet arattunk. Örülök, hogy kapott gól nélkül zártuk a meccset, amihez minden játékos hozzátette a maga részét. Egy út elején járunk, mindössze négy-öt nap közös munka van mögöttünk, ezért természetes, hogy védekezésben és támadásban is láttam még hibákat. A mutatott hozzáállással maradéktalanul elégedett vagyok, végig küzdöttek egymásért a játékosok, ez is mutatja, hogy jó kis csapategység kezd kialakulni a válogatottnál.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.