Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Dobogó mindkét fogásnemben

2018. március 30. 18:21
A Veszprémi Dózsa SK birkózója, Krebsz Martin szabad- és kötöttfogásban is dobogón végzett az idei év első két kadet országos minősítő versenyén, majd egy nemzetközi seregszemlén is.

A budapesti Körcsarnokban 121 induló részvételével rendezték meg a kadet korosztály szabadfogású minősítő versenyét január végén. A versenyzők nyolc órán keresztül küzdöttek a négy szőnyeges viadalon, Krebsz Martin +110 kg-ban ferencvárosi ellenfele mögött a második helyen végzett.

A kötöttfogásúak minősítő versenyét Tatabányán rendezték február elején, a megmérettetés során 30 szakosztály 118 birkózója próbált szerencsét. Krebsz Martin ezúttal is jól szerepelt, + 110 kg-ban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Fotó: Veszprémi Dózsa SK Fotó: Veszprémi Dózsa SK

Hetedik alkalommal rendezték meg a kadet kötöttfogású Fekete Gyémánt Kupát március 24-én Tokodon. A rangos nemzetközi eseményen 12 ország 165 birkózója lépett szőnyegre. Krebsz Martin kemény küzdelmek után bronzérmet szerzett a viadalon a +110 kg-osok mezőnyében.

Krebsz Martin révén jól indult az év a Veszprémi Dózsa birkózói számára, Faragó Zsolt és Izsák Károly tanítványaira országos bajnokságok, diákolimpiák várnak az idei évben. Jó hír az egyesület háza tájáról, hogy az elmúlt hónapokban sok új gyermekkel bővült a csapat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.