A konditerem, amit megalkuvás nélkül álmodtak meg

  • egyéb
  • 2018.03.14
  • 08:13
Ez a veszprémi Cutler Gym, az edzőtermek nagyágyúja, ahol már tényleg csak rajtad múlik, hogy elérd a célodat. Hatalmas alapterület, profi edzők, a legmodernebb erősítő- és kardiogépek, táplálék-kiegészítő tanácsadás – mindez egy helyen.

Lassan, de biztosan eléri hazánkat a változás szele a tudatos egészségmegőrzés területén. Ma már nemcsak köztudott, hogy az egészséges élethez a rendszeres testmozgás elengedhetetlen, hanem egyre többen meg is fogadják ezt a tanácsot. Ahol pedig fellelhető a kereslet, ott előbb-utóbb megjelenik a legmagasabb színvonalú kínálat is. Így történt ez Veszprémben is, ahol a korábbi Emotion Fitnesst gondolták újra, s emelték a legmagasabb színvonalra a Cutler konditerem lánculathoz csatlakozva.

Kényelmesen el lehet férni, nem lógnak egymásra a szerek

A veszprémi Cutler Gym újraírta a játékszabályokat

Már belépéskor tudatosul az emberben, az izzadtságszagú földalatti sufni-konditermek ideje lejárt. Tágas öltözőblokk fogad minket, s a holmink is zárható szekrénybe kerül, s mindez egy olyan épület-dizájnnal párosul, amely már öltözés közben arra sarkall, hogy ma is érdemes lesz „egy kicsit meghalni” az edzésen.

A Protein Bárban tanácsokat is kaphatunk a megfelelő táplálékkiegészítő kiválasztásához

Felsorolni is nehéz lenne, hányféle gép és egyéb erősítő eszköz terül el a több mint 1300 négyzetméteres edzőkomplexumban. Röviden: gyakorlatilag minden rendelkezésre áll, az amatőr kezdőtől a profi testépítőig mindenki megtalálja a számára ideális erősítési formát.

A legmodernebb kardiogépek külön szinten találhatók

Több mint konditerem

Az aerobic különterem változatos mozgásformákat kínál azoknak, akik inkább nagyobb társaságban, közösen mozognának a pörgős dalokra. Emellett szoláriumot is találunk, de „proteinbárral” is rendelkezik az egység, ahol helyben készített táplálékkiegészítők közül válogathatunk.

Mindenki megtalálja a számára ideális súlyzót

A társaságért plusz pont

Sokan azért riadnak vissza a konditerembe merészkedéstől, mert attól tartanak, hogy a kezdő, vagy az éppen túlsúllyal küzdő vendégeknek megvető pillanatokkal kellene megküzdenie. Hát, ennek nyoma sincs, a sporttársi tisztelet minden interakcióban fellelhető a vendégek között.

Az aerobik terem

Megközelíthetőség

A konditermet a Török Ignác utcában találjuk, ahol az esti csúcsidőben is lehet parkolóhelyet találni.

(x)