Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Bécsi Nikolett a dobogó tetejére állhatott

2018. március 7. 18:23
Arany- és bronzérmet szerzett a Pozsonyban rendezett nemzetközi kick-box versenyen Bécsi Nikolett.

Február 23-tól 25-ig Pozsonyban, a „Slovak Open” elnevezésű nemzetközi viadalon – amely fontos ranglistaverseny is egyben – szerepelt a veszprémi kick-box versenyző, Bécsi Nikolett.

Bécsi az első napon point fight 50 kg kategóriában lépett tatamira. Felszabadult küzdelem mellett jutott el a döntőig, ahol szintén sikerült tartania az addigi formáját és legyőzte a másik korosztályban már világbajnoki dobogós ellenfelét is, így aranyérmet szerzett.

Bécsi Nikolett (a kép jobb oldalán) eredményesen kezdte a versenyszezontBécsi Nikolett (a kép jobb oldalán) eredményesen kezdte a versenyszezont

Másnap már light contact kategóriában küzdött a veszprémi sportoló. Itt is jól kezdett, ám annak ellenére is a későbbi győztes osztrák riválisát hozták ki győztesnek ellene, hogy Bécsi volt fölényben. Kiválóságunk így ezúttal a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

– Összességében jól zárult az év első kick-box versenye, Nikolett a fényes érmek mellett fontos pontokat szerzett a kvalifikációs ranglistán – fogalmazott Vajky László edző.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.