A Noszlopy iskolát és Padányi tanárát is díjazták

  • egyéb
  • 2018.01.13
  • 11:08
Benke Péter megyénk testnevelőtanárai között lett a legeredményesebb az előző tanévben, a Noszlopy középiskola pedig immáron harmadik éve bizonyult a legjobbnak az egészségfejlesztő testmozgás és egészséges életmód kategóriában.

A 2016/17-es tanév diákolimpiai rendezvényein legkiemelkedőbben szerepelt köznevelési intézményeket díjazta csütörtökön a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) a Magyar Tudományos Akadémia épületében megtartott ünnepségen.

A Vetési volt a legeredményesebb a középiskolák diákolimpiai pontversenyében

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az elmúlt esztendőben a Vetési Albert Gimnázium bizonyult a legeredményesebbnek a középiskolák diákolimpiai pontversenyében.

A Veszprém Megyei Diáksport Egyesület képviselője a díjátadáson

A díjazott intézmények között szerepelt a Noszlopy Gáspár középiskola is, ők az egészségfejlesztő testmozgás és egészséges életmód kategóriában lettek elsők. Ezzel a díjjal a pedagógusok ösztönző erejét ismerik el, az az iskola nyer, amely a tanulói létszámhoz képest a legtöbb versenyzőt indítja el diákolimpiai megmérettetéseken.

A Noszlopy Gáspár középiskola sorozatban harmadszor nyert

Benke Péter, a Padányi Bíró Márton gimnázium testneveléstanára pedig megyénk legeredményesebb felkészítőjének bizonyult az országos döntőkön mutatott teljesítményeket figyelembe véve.

Benke Péter megyénk legeredményesebb felkészítője

Egy veszprémi rendezésű eseményt is díjaztak az MDSZ ítészei, a tavaly februári grundbirkózás diákolimpia országos döntője a második legszínvonalasabb eseménynek bizonyult.