Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

A magyar bajnokság után irány a világkupa!

2017. december 13. 17:42
A KID Rock and Roll SE táncosai eredményesen zárták az év utolsó és egyben legrangosabb versenyét, az Érden megrendezett magyar bajnokságot.

A hétvégén Érden rendezték meg a versenytáncosok magyar bajnokságát, amelyre a veszprémi KID Rock and Roll SE hat formációja és egy párosa kvalifikálta magát.

– Hatalmas boldogság és büszkeség, hogy felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk egyenes ágon jutott a döntőbe, s ott éppen lecsúszva a dobogóról az értékes pontszerző 4. helyen végzett. Ezzel országos versenyen ebben a kategóriában eddigi legjobb eredményüket érték el és legjobb nyugat-magyarországi formációként zárták az évet – húzta alá Putics-Bondor Virág, az egyesület vezetője.

Fotó:  KID Rock and Roll SEFotó: KID Rock and Roll SE

Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a Prodigy Project kisformáció nagyot küzdve a döntőbe táncolta magát, és ott pontszerző 5. helyezést ért el. Ezzel az eredménnyel ők is legjobb nyugat-magyarországi formációként zárták az évet.

A junior nagyformációk versenyében a Rocker Ladies is döntőbe jutott, ahol a 6. helyen csípte el. A Ghostbusters junior kisformáció is bejutott a döntőbe, s ott fantasztikus kűrrel szintén 6. lett.

A Baby Dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció 8. lett, amely december 17-én a ljubljanai világkupán bizonyíthatja tudását.

A Tinistyle kisformáció nagyot küzdve a 13. helyen végzett. A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Schaffer Márk és Balogh Réka az összesítésben a 23. helyen zárt.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.